BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Tisztelt Tagjaink, Tagjelöltjeink!

Ezúton tájékoztatlak Benneteket, hogy szakszervezetünk, az RKDSZ hatékony jogi és gazdasági megoldást, segítséget tud adni, sőt ad is, ugyanis vannak már e tárgyban megindított ügyeink, a devizában eladósodottsági problémára.
A jogi segítséget nem kevés pénzösszeg jogszerű visszaigénylése (jogerős bírósági ítélet van erre) céljából szakszervezetünk jogtanácsosa szolgáltatja, míg a gazdasági segítséget, annak forintalapra történő átváltásában pedig többek között az ilyen és ehhez hasonló ügyekre szakosodott kiemelt szerződéses partnerünk a Letbroke Kft. nyújtja.
Természetesen mindkét leírt megoldási, segítségi forma, a jogi és gazdasági tagjainknak teljesen ingyenes, a még nem tagjaink, de segítségünket esetleg igénylő bárki esetén pedig, mint szakszervezetünk támogató tagjaink vehetik mindezt igénybe.

Kérlek Benneteket, hogy fent leírt segítségünket, megoldási lehetőségünket terjesszétek széles körben, minden ilyen szorult helyzetbe került ismerőseitek részére! Mindenkinek tudunk és szeretnénk is segíteni!
Esetleges érdeklődés, kérdés, kérés esetén engem, dr. Horváth Zsoltot keressetek telefonon – tel.: 06-20 9326-887 – vagy rkdsz.hzs@gmail.com e-mail címemen keresztül.

 

 

 

Tisztelettel:

dr. Horváth Zsolt jogtanácsos
RKDSZ tisztségviselő

(Elnézést mindenkitől…. hibák javítva. Zajac)

23 hozzászólás ehhez - deviza hitel probléma

  1. ktahoda100 mondta:

    Itt a nagy lehetőség osszátok mindenkinek a link
    http://www.facebook.com/zoltan.tamasi.50

  2. ktahoda100 mondta:

    Ha a szerződés jogszabályba ütközik, akkor nincs kérdés.ezért minden végrehajtás törvénytelen.
    Tisztelt Kúria
    Kérdem én,ha a szerződés jogszabályba ütközik már pedig minden deviza hitel jogszabályba ütközik.A Tisztelt kúria mért nem ezt vizsgálja
    A mi tájékoztatásunk nem helyettesíti a Bank azon feladatát, hogy a valóságnak megfelelően és a hatályos törvényi rendelkezések figyelembe vételével készítse el a szerződést, és vigye végig a jogügyletet
    Ha a hatályos jogszabályokat megnézzük, akkor kölcsön adás címen nem tekinthető jogos követelésnek a deviza követelés
    Emiatt kölcsön kamat bekérését nem tartom jogosnak, és kölcsöntőke számomra az ügyletben nincs.Ezért jelzálogot kölcsön jogcímen nem lehet bejegyezni a házakra.

  3. ktahoda100 mondta:

    Mára egyértelmű, hogy az állam, a hatóságok és a különböző pénzügyi körök közös érdeke, hogy itt több százezer ember vagyonát „elnyilvántartsák” a devizahitelek csalásának következtében.–ezért mindenkinek össze kell fogni csatlakozni a kasler árpád bankok elleni feljelentéséhez nem 10000 ember sok 100000 ezer kell,hogy ne legyen a magyar nép kifosztva.–ez minden magyar felelőssége párt állástól függetlenül—ÉBREDJ MAGYAR

  4. ktahoda100 mondta:

    IDÉZET:–Iézet A Pénzügyi Biztos Úr, vállaljon fel konkrét ügyet, vagy ügyeket típus szerint, vagy inkább egy vezértípust.Lehet ezt próbapernek is nevezni. Közérdekű, ez nyilvánvaló. Ezt a próbapert nagyon gyorsan vigye végig, addig amíg ez le nem zárul, befagyasztani a devizahitelek törlesztését, késedelmi kamatokat vállalja az állam vagy a bankok. Ezt azonnal, MOST!!! Meg kell indítani! Nincs idő már késlekedni. A Kormány felelni fog minden késedelem miatt bekövetkező kárért, tragédiáért! Mi nem felejtünk! A NÉP NEM FELEJT!
    A NÉPFELSÉG JOGÁN VANNAK MÉG ESZKÖZEINK! NE “SZÓRAKOZZ” KORMÁNYZAT AZ EMBEREK ÉLETÉVEL!!!
    A bankok csak a saját érdekeiket képviselik. Aljas módon, ez tény, de a KORMÁNY A PARLAMENT AKI A LEGFŐBB ÁLLAMHATALMI SZERV, A MAGYAR NÉP ÁLTAL MEGVÁLASZTOTT! NEM LEHET, HOGY A MAGYAR NÉPPEL SZEMBEFORDULJON, MERT AKKOR EL KELL ZAVARNI ŐKET! A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK IS ODAFIGYELHETNE, HOGY MI TÖRTÉNIK ITT! SZERVEZZÜNK EGY ÓRIÁSI DEMONSTRÁCIÓT ÉS ADDIG NE HAGYJUK ABBA, AMÍG EREDMÉNY NEM LESZ!
    EHEZ MINDENKI CSATLAKOZZON,HOGY NE LEGYEN TÖBB KIFOSZTÁS–MERT ELŐBB UTÓBB MINDENKI KI LESSZ FOSZTVA EZEK A HITELEK VISSZAFIZETHETETLENEK.

  5. ktahoda100 mondta:

    azonnal tiltakozni kell a miniszter eénök kijelentésére.hogy újból egyezkedni akar a bankokkal az adósok kárára tudomásul kell hozni,hogy ezektől a csaló bankoktól a magyar nép nemakarja, hogy hitelt nyújtsanak.azonnali árverezések megszüntetését bankok felelőségre vonását elvett ingatlanok azonnali kártéritését nemvagyunk birkák a magyarnépnek ebből elég volt.

  6. ktahoda100 mondta:

    Itt már nincs idő már eltologatni ezt az ügyet azonnali intézkedést követel a magyar nép ,nem majd ez meg az a hazugságot tovább álcázni hisz megvannak a magyar törvények a hazug megtévesztő csaló uzsorázókat meg kell büntetni itt a példa amerikában már felelősségre vonják a jogtalanul elvett ingatlanok kártéritését.Mi van itt Magyarországon,még mindig a csaló uzsorázó bankokkal akarnak egyezkedni a magyar nép kárára nemvolt elég még a nép kifosztásából Még oönök ezt a hazug csaló uzsorázó bankokat támogatják.Azonnali árverezés megszüntetését a lakosság kártéritését követeli a Magyar nép Magyar nép.Elég volt már a kifosztásból mellébeszélésből.—Közölje ezt a miniszter úrrar.,mint a diákok elégvolt Magyarország törvénytelen kifosztásából.

  7. ktahoda100 mondta:

    VÉLEMÉNYEM A BANKOK JOGALAP NÉLKÜL JOGTALANUL FOSZTOGATNAK
    2013. január 7., hétfő 18:11
    A BANKOK JOGALAP NÉLKÜL JOGTALANUL FOSZTOGATNAK LEJÁRATJÁK A JOGOT A MAGYAR BIRÓI KART.—-ENNEK AZONNAL VÉGET KELL VETNI.
    AZONNAL BÜNTETŐELJÁRÁST KELL INDITANI ELLENŰK TÖRVÉNYTELEN KIFOSZTÁSÉRT.HIBÁS TERMÉK PIACRA HOZÁSÁÉRT.
    MINDEN DEVIZA ADÓST KÁRTÉRITENI KELL AKIKET MÁR KIFOSZTOTTAK AZOKAT IS KÁRTÉRITENI KELL VISSZAMENŐLEGESEN KÖZÉRDEKŰ KERESETTEL.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.