BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Az Erzsébet-program idei pályázatai iránt a korábbi években tapasztaltaknál nagyobb az aktivitás. Egyszerre több ezren regisztrálnak, töltenek fel profiladatokat vagy pályáznak.

Annak érdekében, hogy Ön mihamarabb beléphessen a felületre – a hatalmas méretű rendszerterhelés enyhítése érdekében – egyszerűsítettük a pályázatok beadásának folyamatát.

A pályázatok benyújtáshoz továbbra is szükség van a két tanú által is aláírt Hozzájáruló nyilatkozatra, amelyet a pályázat beadását megelőzően is le tud tölteni oldalunkról ITT.

A megfelelően kitöltött nyilatkozatot kép formátumban (akár telefonnal is lefotózható JPG vagy PNG formában, de 1 MB-nál nem nagyobb méretben) a pályázat benyújtását megelőzően a hozzajarulony@erzsebetprogram.hu e-mail címre kell elküldeni. Nyilatkozatát arról az e-mail címről küldje, amelyikkel a felületen regisztrált, más e-mail címről nem tudjuk elfogadni!

Profiladatai megadása során Önnek az elektronikus felületen jelölnie szükséges, hogy a Hozzájáruló nyilatkozatot elküldte a megfelelő e-mail címre. Amennyiben Hozzájáruló nyilatkozata nem érkezik meg e-mailben, úgy pályázata automatikusan elutasításra kerül.

A Hozzájáruló nyilatkozat beküldésének és a pályázat beadásának egyszerűsített rendje regisztrált felhasználók részére:

1. regisztrációt követően a Hozzájáruló nyilatkozat letöltése a www.erzsebetprogram.hu oldalról, ITT.
2. nyomtatás
3. Hozzájáruló nyilatkozat saját kezű aláírása + két tanú aláírása és kért adatai
4. fotó készítése (akár telefonnal is, de 1MB méretnél ne legyen nagyobb) a Hozzájáruló nyilatkozatról
5. az elkészített fotó elküldése a regisztráció során megadott e-mail címről a hozzajarulony@erzsebetprogram.hu e-mail címre
6. profiladatok kitöltése a felületen
7. a pályázat beadása során nyilatkozat kipipálásával a pályázó kijelenti, hogy e-mailben beküldte Hozzájáruló nyilatkozatát
8. pályázat véglegesítése, benyújtása.

Sikeres pályázást kívánunk!

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.