BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Az olasz hatóságok körözték azt a Porschét, amellyel megpróbáltak Magyarországot elhagyni.

 Egy 48 éves olasz állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre az olasz rendszámú Porsche Cayenne-nel a beregsurányi határátkelőhelyen december 26-án reggel.Az ellenőrzést végző határrendészek megállapították, hogy az autót az olasz hatóságok körözik.

A járművet a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lefoglalta, a sofőrt előállították, a körözést elrendelő hatósággal az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központont Sirene Irodán keresztül veszik fel a kapcsolatot – számolt be a police.hu.

 Forrás: Origó.hu
Ezúton is gratulálunk a kollégák ünnepi éberségéhez. Remélhetőleg ezt, és minden más munkájukat végre elismeri Magyarország Kormánya. Ideje, hogy az év során felszínre került emberfeletti munka, melyet határrendészeink évek hosszú sora óta teljesítenek honorálásra kerüljön. Valójában az idei esztendő csak a jéghegy csúcsát mutatta meg, arról az ember feletti teljesítő képességről, melyet az államhatáron vagy ország mélységben nap mint nap végeznek ezek az egyenruhások.
Igazán, átgondolhatná akár a Rendőrség, akár országunk vezetői, hogy különleges bánásmódot, megbecsülést és nem állandó zaklatást és bűnbak képzést érdemelnek ezek a kiváló nők és férfiak!
Pipis István

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.