BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Elnök Úr!

 

Ismételten köszönöm a peres ügyeimben, szakszervezeti tagként, tőletek kapott jogi segítséget! Mint az RKDSZ tagja, kérem, hogy az alábbi nyílt levelemet megjelentetni szíveskedj  a szervezetünk honlapján!
Köszönöm a segítséged ez ügyben is!
                                  Tisztelettel: Laukó László,                                                                                        RKDSZ tag

Tisztelt kollégák, RKDSZ tagok, TMRSZ tagok!
Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy 42. születésnapomra nagyon szép ajándékot kaptam tőletek.
Az ajándékom értéke pénzben kifejezhető; viszont ettől az értéktől jóval többet ér számomra!
A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete kifizetett számomra 385.000 forint kártérítést, mivel a szervezet a jó hírnevemhez fűződő jogaimat megsértve, több hazugságot írt, terjesztett rólam. A bíróság kötelezte arra a szakszervezetet, hogy a jogsértő állításait törölje a honlapjáról, valamint a jogerőre emelkedett ítélet rendelkező részét szóról-szóra jelentesse meg 20 hónapig!
Kollégák, RKDSZ tagsága!

A szakszervezetünk 5 éve képvisel már engem polgári perekben és büntetőügyekben, amiket egytől egyig a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete, illetve annak főtitkára, Szima Judit indított ellenem. Az ügyek palettája a legváltozatosabb. Az elmaradt telefonszámla követeléstől, a sikkasztás bűntettéig mindenféle ügyben képviselt az RKDSZ! Örömmel tájékoztatlak benneteket róla, hogy az összes ügyben eredményesen! Az ellenem indított perekben nyertem, a büntetőügyek egytől-egyig megszüntetésre kerültek. Az RKDSZ-től kapott jogi segítség minden tekintetben kiváló volt.
Egy peres ügyben nem értünk el ezidáig sikert.
Köteleztek 25.000 forint megfizetésére a TMRSZ javára. Ebben az ügyben is kiválóan képviselt az RKDSZ, de sajnálatosan későn vettük észre, hogy a perhez a TMRSZ képviselője egy meghamisított okiratot csatolt be igénye bizonyításaként. Emiatt természetesen büntető feljelentést tettem, az ügyben nyomozás folyik a Gyulai Rendőrkapitányságon. Az igazamat ebben az ügyben a nyomozás befejezése után perújítással fogom kiharcolni, de ez még időt vesz igénybe. Ebben az ügyben már végrehajtást is indított ellenem a TMRSZ, és 80 pár ezer forintot le is tiltottak tőlem. A követelt összeghez képest, és egyébként sem túl nagy összeg ez, reményeim szerint kamatostól, sérelem díjjal növelve fogom behajtani a TMRSZ-en!
Azért tartottam fontosnak ezeket a tényeket közölni veletek, mert a magam tagdíja egyértelműen nem futja ki ennyi per költségét, nyilvánvaló, hogy a ti tagdíjaitokat is költötte az RKDSZ. Mivel a sikereikkel nem igazán dicsekszik a szakszervezetünk, fontosnak gondolom, hogy tudjátok, ha ti is hasonló helyzetbe kerültök, az RKDSZ segíteni fog! Sokat foglalkoztatott az ügyek költség vonzata. Emiatt egy alkalommal már tagi adományként 100.000 forintot adtam a Szakszervezetünknek, és feltett szándékom, hogy az utolsó TMRSZ peres ügy végéhez érve újabb tagi adományt adok.
Kollégáim! Köszönöm a kitartó segítségeteket!

Tisztelt kollégák, Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének a tagjai!
Ez úton szeretném nektek is megköszönni, hogy időről-időre pénzt adtok nekem! A nehezen megkeresett fizetésetekből tagdíjat fizettek a TMRSZ-nek, a TMRSZ pedig perköltség-kártérítés címén kifizeti nekem. Legelőszőr egy telefonszámla per kapcsán adtatok nekem 50.000 forint körüli összeget. Jólesett, úgy emlékszem karácsony előtt volt. Második esetben 100.000 forintot fizettetek nekem kártérítésként, a rólam terjesztett valótlanságok miatt. Ez különösen jól esett, mivel olyan rendőr kollégáknak adtam, akiket a szakszervezetetek perel, és nincs pénzük pereskedni. Legutoljára 385.000 forintot fizettetek nekem kártérítésként. Szintén azért, mert valótlan dolgokat írtatok rólam. Ez a szerény összeg pont születésnapi ajándékként érkezett. Köszönöm nektek, hogy gondoltok rám ilyenkor is!
Az újonnan érkezőknek beszúrok ide egy kis szakszervezeti történelmet, csak azért, nehogy véletlenül iróniának érezzétek a szívből jövő hálámat.
Valamikor régen, én is TMRSZ tag voltam. Kőkeményen hittem benne, jó dolog amit csinálok. De valamiért nem hagyott nyugodni, miért költi magára a tagdíjaink nagy részét az akkori főtitkár. Mivel rendőr is voltam, nem is igazán tetszett a dolog, így feljelentettem az akkori főtitkárt sikkasztásért. Ti, kollégáim, gondoltatok rám aznap is. Kiváló munkámért kitüntettetek. Ezt követően lemondtam a tisztségemről, majd egy hét múlva méltatlannak kiáltottatok ki.
Itt rövid tanakodás után egy emberként finanszíroztátok, hogy a szakszervezetetek kb. 15 büntető feljelentést tegyen, és kb. 5-6 polgári pert indítson – ellenem. Szívmelengető volt látni, hogy ennyi rendőrt sikerült egy közös cél érdekében összefogni. Havi pár ezer forintot mindannyian beadtatok a TMRSZ kasszába, hogy egyéb célok mellett, (mint például a fűtött kocsibejáró), és minden ellenem indított jogi eljárás költségét fizessétek. Kitartásotokat nem törte le az sem, hogy minden pert elbuktok, minden feljelentéseteket elutasítják, megszüntetik. Nem tartott vissza az sem, hogy már félmilliós nagyságrendű kártérítést fizettetek. Ilyen összefogást 18 év alatt, amit leszolgáltam, sohasem láttam! Egy időben úgy tűnt, hogy már nem sokáig tudom összefogni a csapatotokat, nem sokáig leszek közös cél nektek. De látva a kitartásotokat, kötelességemnek éreztem még a rákműtétem után is megjelenni az általatok finanszírozott tárgyalásokon. Nem engedhettem meg magamnak, hogy esetleg meghaljak, mint az átlag rákbeteg, hiszen akkor megszűntek volna az ellenem indított ügyek! Amibe annyi tagdíjatokat öltétek!! Így hát elmentem a tárgyalásokra, és nyertem mindenütt.
Tisztelt TMRSZ tagok, rendőr kollégáim! Ezúton kérlek benneteket, hogy a szakszervezetetek mellett tartsatok ki a továbbiakban is! Maradjon meg az egység közöttetek, hiszen még tartoztok némi pénzzel, és szükség van a tagdíjatokra! Jelenleg is megsértitek a jogaimat, és nem tesztek eleget a bíróságok ítéleteinek, ezért további perköltségekre is sok pénz kell majd. Legutolsó sorban, fontos, hogy álljatok ki a szakszervezetetek főtitkára mellett, mivel nehéz idők járnak mostanság. A sajtóból értesülök róla, hogy az olyan politikai vádakkal, mint a sikkasztással, okirat hamisítással, -teletűzdelt koncepciós perében hamarosan várható a másodfokú ítélet! Abban az ügyben, amiben én jelentettem fel. Mivel első fokon letöltendő börtönre, és nagy összegű vagyonelkobzásra ítélték, óriási a tét. Kiváltképp, hogy az ügyészség súlyosbításért fellebbezett!  Szüksége van rá, hogy egy emberként mögé álljatok, és havonta befizessétek a tagdíjaitokat. Egy ilyen koncepciós eljárás rengeteg pénzt felemészt.
Tisztelt TMRSZ tagok! Nyílt levelem valóban köszönetként írtam. Mint demokratikusan, saját alapszabályának megfelelően működő szakszervezet, nyilván tudomásotok van minderről. Ezért gondoltam, hogy a nekem most kifizetett pénzért vártok némi köszönetet.
Ezen nyílt levelemmel szerettem volna köszönetet nyilvánítani, valamint erőt; egészséget, és biztonságos nyugodt szolgálatot kívánni nektek kollégák!

Tisztelettel: Laukó László

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.