BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Megjelent az Otthon Melege Program - Családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása alprogram mely tagjaink körében is nagy érdeklődésre tarthat számot.
Ezért a tagságnak segítségül a Pályázati Felhívás rövid összefoglalóját és a felhívás további dokumentációját mellékletben csatoljuk.

Fontos felhívni a pályázók figyelmét:

A pályázati kiírásra kizárólag magyarországi lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes nagykorú természetes személyek nyújthatnak be pályázatot. Támogatást kizárólag hagyományos technológiával 1996 előtt épült, és 1995. december 31. napjáig kiadott építési engedéllyel rendelkező egylakásos, legfeljebb 135 m2 fűtött alapterülettel rendelkező, a pályázatot benyújtó magánszemély tulajdonában álló és a pályázat benyújtását megelőzően használatban lévő (lakott)családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésére, felújításáralehet igénybe venni. 

A pályázat megvalósításához szakértő bevonása is szükséges.

Az elszámolható költségek 40-55%-ára igényelhető vissza nem térítendő támogatás, a megvalósítandó fejlesztés komplexitásától függően.

A támogatás mértéke a fejlesztéssel várhatóan elérhető minden megtakarítható CO2 kg/év egységre 900 Ft; azzal, hogy az igényelhető támogatás maximális összege 1 250 000-2 500 000 Ft a megvalósítandó fejlesztés komplexitásától függően épületenként és magánszemélyenként. 

Pályázatot benyújtani a 2016. július 01. napjától a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehetséges. 

A pályázat elkészítéséhez, beadásához a Pályázati Felhívás teljes körű ismerete szükséges!
A Pályázati Felhívás, a Pályázati Útmutató és annak mellékletei a http://www.nfm.gov.hu a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium honlapján és a http://nfsi.hu/csaladihaz/ elérhetőségeken érhetőek el.
A Felhívás és a kapcsolódó dokumentáció esetében az Irányító Hatóság, illetve a Miniszterelnökség a változtatás jogát fenntartja, ezért a pályázat elkészítésekor kövessék figyelemmel a www.szechenyi2020.hu honlapon megjelenő közleményeket. 


Megjelent a Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása (A pályázat kódja: CSP-CSBM-16)elnevezésű pályázati felhívás mely tagjaink körében is nagy érdeklődésre tarthat számot.

A pályázat elkészítéséhez, beadásához a Pályázati Útmutató és a Pályázati Felhívás teljes körű ismerete szükséges!
A Pályázati Felhívás, a Pályázati Útmutató a http://www.ncsszi.hu/palyazatok/aktualis-palyazatok/157/news honlapon érhetőek el.

 

 A pályázatok beadási határideje: 2016. június 3. 23.59 óra.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Üzenet: