BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

http://www.mno.hu/portal/781645


Szamurájkarddal a kezében tartott sajtótájékoztatót a Parlamentben a Jobbik képviselője. Zagyva György azt mondta, az Országház épületébe csak külön engedéllyel hozhatta be a fegyvert, amiből arra következtet: a rendőrség kettős mércét alkalmaz.

A jobbikos képviselő szerint ugyanis az utcán szamurájkarddal sétáló romák ellen nem intézkedik a rendőrség. A Jobbik egyébként bejelentette: az Alkotmánybírósághoz fordul a büntetőtörvénykönyv hétfőn megszavazott szigorítása miatt, a radikális párt szerint ugyanis erkölcsileg elfogadhatatlan, hogy azokat sújtja a rendelkezés, akik a közbiztonságért dolgoznak.

– Minden rendelkezésre álló törvényes eszközzel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet a közbiztonságért folytatott harcában továbbra is támogatni fogjuk. Azt kívánjuk, hogy ez a törvény minél előbb semmisüljön meg, és ahogy a korábban elfogadott, polgárőrséget érintő kormányrendelettel kapcsolatban, az új Btk.-módosítás miatt is alkotmánybírósági beadvánnyal élünk – jelentette ki Volner János jobbikos országgyűlési képviselő.

14 hozzászólás ehhez - Szamurájkarddal ment a Parlamentbe Zagyva

  1. zajac mondta:

    you dontlie

    Kizárt.

    A fiókod kódja minimum 8 karakter legyen. Ha ezek között van szám, nagybetű, és speciális karakter is, akkor lehet próbálkozni!

  2. you dontlie mondta:

    Remélen semmi összefüggés nincs,de be akarták hackelni a postafiókomat!

  3. you dontlie mondta:

    A másik pedig ez a sajátságos “országimázs”.Rohannak külföldre árulkodni.Emlékszik még valaki az óvodai éveire?

    “Óvó néni,a Pistike meghúzta a hajam,de majd szólok az apucikámnak és Ő majd olyan botrányt csinál”…

    Mindig lesznek,akik érdekeltek lesznek külföldön is az ilyen botránypolitizálásban,de a normális emberek azt kérdezik:Milyen ország az,amelyik nem tudja a belpolitikai problémáit saját maga megoldani?

    Arról már nem is beszélve,hogy melyik újágíró vagy politikus kitől,mennyire egyoldalúan tájékozódik..

  4. you dontlie mondta:

    Van valakinek fogalma arról,hogy mi a különbség a skinheadek és a boneheadek között?

    Mert az előző kurzusok szándékosan összemosták a kettőt.Annyi különbség van pontosan,mint a kommunisták és a szociál-demokraták között.Vagy,mint a radikálisok és a nácik között.Vannak,akiknek mindenki náci,akik nem úgy gondolkoznak,mint ők.Csak érvelni és vitatkozni ne kelljen.Sokkal egyszerűbb felcímkézni valakit,aztán szóba sem állni vele,mint ütköztetni a tényeket az érveket.Van erre egyébként egy jó kifejezés:projekció.Ilyenkor az ember a saját gondolatait vetíti ki másokra valóságként…

    A köztörvényeseket pedig megtalálhatod a baloldali-liberális kurzus politikusai között.Gyurcsány is köztük van.Csak az “eredeti tőkefelhalmozása” már elévült.De van másik…:-)))

  5. harijan mondta:

    Szégyen, ami ebben az országban folyik! Amíg ilyen képviselők vannak a Parlamentben addig soha nem lesz béke, egyetértés, konszenzus. Mire jó ez, hogy kardot visz valaki a Parlament épületébe, képviselő létére ? Egyáltalán, mire jó ez ? Nem tudta volna enélkül elmondani amit akart ?
    Ez az ország teljesen lejáratja magát. Hol van már a régi hírneve az országunknak? Nem a tudósainkat, művészeinket, sportolóinkat ismerik, hanem a botrányainkról a balhékról, a hibás döntésekről hírhedt mostanság Magyarország.
    Ennek a Zagyva embernek már a külseje és viselkedése is sok mindent elárul. Én soha nem kívánnám, hogy ilyen erőszakos ember-emberek képviseljenek engem mint állampolgárt. Képviseljék ők csak saját magukat és azokat a díszpintyeket, akik őket megválasztották.
    Abba már bele sem merek gondolni, ha valamiféle komoly hatalommal járó funkciót is betölthetne. Na azt hiszem ez az igencsak megtépázott jó hírneve az országnak, a sárban kötne ki.
    Remélem, ez soha nem fog bekövetkezni!

  6. zajac mondta:

    Tisztelt olvasóink. Érveitek előtt meghajlok, tévedtem, sorry.

    A képviselők személyes megkeresése alapján magam is tisztán látom már, hogy nem a rendőröket akarták bántani.

  7. popeye mondta:

    a Zagyvának jobban állt a kezében a “fa testápoló” avval volt hős “mély magyar” ott tartunk hogy a T.házban köztörvényes bűnözők ülnek. Nekem a “bőrfejű” mozgalomról egy apró kis festő jut az eszembe!!! szégyen hogy itt tartunk ide jutottunk és mindenért mi vagyunk a felelősök, nem mi kis emberek hanem a politikusaink züllesztették le az országot

  8. yooseph mondta:

    Ez a dolog a kettős mérce miatti “demonstrációjukról” szólt. Szerintem inkább bocsánatot kellene kérni, hogy itt próbálják lejáratni. Az RKDSZ ne politizáljon pártszinten arra van másik rendőr szakszervezet.

  9. maximus mondta:

    Ez most célt tévesztett gyerekek! Szerintem sem a rendőrök ellen irányult a dolog…

  10. zajac mondta:

    Pintér nem rendőr

    Ha Pintérrel kívánnak hadakozni, akkor ne a rendőröket égessék már. A saját kis szintjére húzza le a parlamentet a szamurájjelöltünk. Ráadásul egész Európa rajtunk röhög már megint emiatt!

    http://nepszava.com/2011/05/magyarorszag/szamurajkarddal-hadonaszik-a-jobbik.html

  11. youlie mondta:

    Pintérrel vitatkozott előző nap,hogy miért csoportos garázdaság csak,ha emberélet kioltására alkalmas fegyver is volt a cigányoknál.Akkor gyilkossági kísérlet,lincselés.Erre mondta pintér,hogy csak könnyebb sérültek voltak,erre Zagyva:csak azért nem halt meg senki,mert a rendőrök két percen belül ott voltak…

  12. zajac mondta:

    youlie

    Nem értünk egyet.
    Nézz utána, milyen cirkuszt csináltak “művészeink” a kardos performance-szal.

    http://www.mon.hu/lipotvaros/sem-a-parlament-sem-az-orezred-nem-nyilatkozik-arrol-hogy-kerult-szamurajkard-az-orszaghazba/haon-news-charlotteInform-20110503-0526010459

    Szerinted kit fognak halálra szívatni érte? Csak nem megint a rendőröket?

  13. youlie mondta:

    Ezt nem kellett volna.Pintérnek szólt,nem a rendőröknek

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.