BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Jogesetek

Kollégák.

Itt találhatjátok meg aktuális ügyeinket, pernyeréseket, vagy az esetleges pervesztéseket.

Újabb siker bűntetőügyben.  A tettre-készek jó szokásuk szerint ismét rendőrt jelentettek fel.

  A tettre-készek jó szokásuk szerint ismét rendőrt jelentettek fel. Ők így harcolnak a munkavállalókért. Az ügyben hosszan tartó és kimerítő büntetőeljárás ért véget, óriási sikerrel. Tagunkat 2009… tovább »

Jogerős pernyerés Békés Megyében!

Jogerős pernyerés a Békés Megyei Bíróságon! (jogerősen jár az akciószolgálati pótlék a kollégáinknak) A Gyulai Munkaügyi Bíróság 2011. április 12-i elsőfokú ítéletében helyt adott a… tovább »

Ismét pert nyertünk!

Pert nyert kollégánk a Gyulai Munkaügyi Bíróságon! Jelenleg az ORFK Készenléti Rendőrség – a keresettel érintett időszakban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság – állományába tartozó tagunk… tovább »

A TMRSZ főtitkárának kizárását kérte, ezért kizárták!

A mai napon Berkecz Szilvia tagtársunk megkereste a szakszervezetünket, rendkívüli jogsegélyt kérve. A kolléganő a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének volt a tagja és dolgozója a… tovább »

Ma is pert nyertünk Győrben!

Ma is pert nyertünk a Győri Munkaügyi Bíróságon! Az RKDSZ Győri Tagszervezetébe tartozó egyik tagunk nevében szakszervezetünk pert indított a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitánysággal, mint alperessel… tovább »

Pernyerés 1,2-es szorzó tárgyában a Fővárosi Munkaügyi Bíróságon!

Pernyerés 1,2-es szorzó tárgyában a Fővárosi Munkaügyi Bíróságon! (jár a fogdaőrnek az 1,2-es szorzó 2004-2005-ben is) A keresettel érintett időszakban a BRFK Közrendvédelmi Főosztály Fogdaszolgálati… tovább »

Ismételten pert nyertünk a Győri Munkaügyi Bíróságon!

Ismételten pert nyertünk a Győri Munkaügyi Bíróságon! Az RKDSZ Győri Tagszervezetébe tartozó tagunk nevében szakszervezetünk pert indított a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitánysággal, mint alperessel szemben a… tovább »

Ismét pert nyertünk a Gyulai Munkaügyi Bíróságon!

Ismét pert nyertünk a Gyulai Munkaügyi Bíróságon! (Lökösházán is jár az akciószolgálati pótlék a kollégánknak) A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Lökösháza Határrendészeti Kirendeltség állományában szolgálatot teljesítő… tovább »

Pernyerés  a Gyulai Munkaügyi Bíróságon

Pernyerés  a Gyulai Munkaügyi Bíróságon! (jár az akciószolgálati pótlék a kollégáinknak) A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Battonyai Határrendészeti Kirendeltség állományában szolgálatot teljesítő 22 tagunk nevében szakszervezetünk még… tovább »

Jogerős pernyerés  a Fővárosi Bíróságon!

Jogerős pernyerés  a Fővárosi Bíróságon! (jár az illetmény-különbözet a kollégánknak) A BRFK-n szolgálatot teljesítő kollégánk, szakszervezeti tagunk még 2009-ben pert indított munkáltatójával szemben illetmény-különbözet megfizetése miatt. A keresettel érintett… tovább »