BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Tulipán vendégház!

A fürdőhöz közel (7 perc) igényesen kialakított magánszálláshely egész évben várja vendégeit. A szálláshely 3 szobából áll, férőhelyek száma 5. Felszerelt konyha (tűzhely, hűtő, mikro,… tovább »

Miskolc első cukormentes cukrászdája! 10% kedvezmény a tagjaink számára!

Cukimentes Cukrászda! sok szeretettel várunk mindenkit, nem rég nyílt cukrászdánkba, amely Miskolc első cukormentes cukrászdája. Süteményeink azon felül, hogy mind cukormentesek még laktóz, glutén, tej… tovább »

Chocolate Brown Studio Miskolc 15% kedvezmény a tagjaink számára

Magas színvonal. Tökéletes design. Modern, jól barnitó, tiszta gépek. Folyamatos csőcsere. Szolikrémek nagy választékban, a legjobb márkából ( australian gold). Segítőkész, csinos, a nap végén… tovább »

TG Illatszer és vegyiáru kis- és nagykereskedelmi üzletében a mindenkori kiskereskedelmi árból 5% kedvezményt ad az RKDSZ tagjai részére.

Ajánlatunk csak a kiskereskedelmi listaárra vonatkozik. Amennyiben az időszakos napi, heti kedvezményünk egyes termékekre, vagy akciókra az RKDSZ részére adott 5%-ot meghaladja, abban az esetben… tovább »

Szakszervezeti tagjaink részére olcsó, kedvezményes ( 25%) üdülési lehetőség a Balatonnál.

Szakszervezeti tagjaink részére olcsó, kedvezményes ( 25%) üdülési lehetőség a Balatonnál. Diákoknak 33% kedvezmény Jelentkezés: Megyeri Zoltán: 06-302307532 További információ  http://edenbiohaz.uw.hu/ Igény esetén, nekem kell… tovább »

Taxirendelés a Miskolc Fortuna Taxi

Tagjaink -20ft kedvezmény kapnak a viteldíjból. Taxirendelés: 0630/303-2222 0646/322-222 0646/323-323

15% kedvezmény a Miskolc Sever Center áruházban.

15% kedvezmény ad tagjainknak a Miskolci Sever Center áruházukba. Kedvezmények nem összevonhatok. Címe: Miskolc, Pesti út 88-96 Tel:46/435-101 Nyitva tartás: H-P: 9.00-20.00 SZ: 8.30-20.00 V:… tovább »

15% kedvezmény a Joma shop webáruházban és a boltjaiban.

Tagjaink 15% kedvezményt kapnak a www.jomashop webáruházban és a boltjaiban.

Szeptemberi Praktiker-akció Békéscsabán tagjainknak.

Kedvezményes vásárlási lehetőség a békéscsabai Praktiker áruházban az RKDSZ munkavállalói részére: Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy 2013-ban is folytatódik a 10%-os partnercéges kedvezményprogram, e hónapban… tovább »

Füzesgyarmat – Kastélyparkfürdő RKDSZ együttműködési megállapodás

Kedvezményesen lehet pihenni a Füzesgyarmat-Kastélyparkfürdőben!

RKDSZ tagoknak márciusi kedvezmény a Praktier áruházban.

Kedvezményes vásárlási lehetőség a békéscsabai Praktiker áruházban az RKDSZ tagjai részére Rkdsz márciusi kedvezmények

10% kedvezmény a Praktikernél

  Csak BÉKÉSCSABÁN! Minden hónapban 3 napon keresztül 10 % kedvezménnyel vásárolhattok a békéscsabai Praktikerben! Az időpontok megtekinthetők a baloldali hirdetésre kattintva.

T-mobile előfizetés!

Előfizetés   A díjcsomag elkészült, a SIM-ek beszerzése bármely T-Pontunkban megkezdhető! A szakszervezeti tagok a megállapodásban mellékelt, kitöltött igazolással és a személyes irataikkal bemennek a… tovább »

Kedvezmény a miskolci Norbi update boltban

Tagjainknak 10% kedvezményt ad a miskolci Norbi Update minden   fogyasztásból.  Címe : Miskolc, 3530, Széchenyi út 92.                     

Erste Ingatlanlízing

Több hónapos előkészítő munka után 2011.08.10-én aláírásra került az a háromoldalú megállapodás az Erste – HOSZ – RKDSZ vezetői által, aminek köszönhetően tagjaink számára is elérhető lesz… tovább »