BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Pünküsd a Pegazusban
ÁRCSÖKKENÉS!!!!!! Kirándulás Ausztriába a varázslatos meseparkba!

(busz ára csak 1500 forint!) Kikapcsolódás az egész család számára, kirándulás az ausztriai meseparkba augusztus 13.-án szombaton Szabadidős szórakozás fiataloknak és időseknek – ez a… tovább »

Érdeklődés hiányában elmarad! “RKDSZ “Kommandós” nyári tábor

Sajnálattal közöljük, hogy a tábor a csekély érdeklődés miatt elmarad!     letölthető plakát: Kommandós tábor Kommandós_tábor_-_jelentkezési_lap[1]

Képek a Kirándulásról

Jó hangulatban telt a tegnapi Budapesti kirándulásunk. Várjuk a képeket, és az élménybeszámolókat….  

Megköszönték…. Megtisztelő volt segíteni.

Az RKDSZ Hajdú Bihar Megyei Rendőrtagszervezete Köszönőlevelet kapott. Megtisztelő. Munkátokhoz gratulálunk Kollégák. RKDSZ

Élménybeszámoló :-)

BESZÁMOLÓ 2011. május 14-én az RKDSZ Hajdú-Bihar megyei Rendőr Tagszervezete a Református egyházzal karöltve asztalitenisz versenyt rendezett a fiataloknak Biharkeresztes város sportcsarnokában. A rendezvény apropóját… tovább »

Meghívó a fővárosi családi sportnapra

Tisztelt Szakszervezeti Tagok! Tájékoztatni szeretnélek benneteket, hogy az RKDSZ Fővárosi Tagszervezete 2011-ben első alkalommal rendezi meg családi sportnapját Budapesten az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja… tovább »

Gyermeknap 2011

Letölthető plakát:2011 gyermeknap A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének Békés Megyei Rendőr Tagszervezete és Békés Megyei Közoktatási Tagszervezete 2011.06.04-án 13:00 órai kezdéssel 18:00 óráig Gyermeknapot… tovább »

Második út Plitvicébe!

“Nem tudjuk megváltani a világot, de mindent elkövetünk, hogy a tagságunk jobban érezze magát benne.    RKDSZ” nyomtatható:Második út Plitvicébe Tisztelt kollégák, tagtársak. A 2011-es… tovább »

Horgászverseny-Békés Megye 2011

2011-es Békés Megyei horgászverseny képekben.

RKDSZ nyílt harcművészeti nap VV Lacival

Letölthető plakát: nyílt harcművészeti nap

Horgászverseny Békés megyében

2011.04.30-án Békéscsaba mellett a Néveri-tavon került megrendezésre az RKDSZ Békés Megyei Rendőr Tagszervezet III. horgászversenye. A napsütéses reggelen, 22 mindenre elszánt horgász szinte egyszerre – dudaszóra –… tovább »