BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Rendőr tagszervezetek

Békés Megyei Rendőr Tagszervezet

Ideiglenesen ügyvivő elnökség irányítja

Csongrád Megyei Rendőr Tagszervezet

Pipis István +36 20 230 8374
Csongrád megyei rendőr tagszervezet elnöke
E-mail: pipisi@freemail.hu

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr Tagszervezet

Szabó Zsolt +36 30 417 9361
Hajdú Bihar megyei rendőr tagszervezet elnöke
E-mail:szabozsolt@hajdu.police.hu

Győri Tagszervezet

Kiss Sándor Alelnök +36 30 268 4614
Győri tagszervezet elnöke
E-mail: sanyikiss@freemail.hu

Fővárosi Tagszervezet

Földi Krisztina +36 70 779 0801
Fővárosi tagszervezet elnöke
E-mail: foldikrisztike@gmail.com

Zala Megyei Tagszervezet

Dr. Horváth Zsolt +36 20 932 6887
Zala megyei rendőr tagszervezet elnöke
E-mail: horvath.zsolt@freemail.hu

Baranya-Tolna megyei Tagszervezet

Berkecz Szilvia

Baranya-Tolna megyei Tagszervezet Elnöke

Somogy megyei Tagszervezet

Hajdú Evelin

Somogy megyei Tagszervezet Elnöke

Melyik Együttmükődési megállapodás érvényes Győrben ? Ez a kérdés, de nem Nekünk!

Csizmadia Gábor r.dandártábornok                                                     rendőrségi főtanácsos                                                                      Tárgy: Válasz    Győr-Moson-Sopron-Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője   Tisztelt Főkapitány  Úr!   Köszönettel, értesítem, hogy a 08000-613/1/2015.ált számú iratát kézhez vettem. Engedje… tovább »

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkaptánynak írt levél!

Czizmadia Gábor r.ddt rendőrségi főtanácsos Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitány                          Tárgy:Kérelem                                                                                                     Győr     Tisztelt Főkapitány Úr!     Engedje meg, hogy ezúton ragadjam… tovább »

Rendőrség mindig betartja a jogszabályokat (legyünk lojálisak olyan munkáltatóhoz aki megcsorbítja a jogos járandóságainkat)

Akció

Szabolcs –Szatmár-Bereg megyei főkapitánynak írt levél!

Jogtanácsos  

Durván megemelik a rendőrök, katonák, tűzoltók fizetését

25-30 százalékos béremelésnek csinált teret a kormány a jövő évi költségvetésben, tudta meg a hvg.hu. Óriási béremelést tervez a kormány a rendvédelmi ágazatban már jövőre… tovább »

Nem „bujkálhatnak” tovább a rendőrök

Évek óta húzódó vitát zárt le az Alkotmánybíróság. Pontot tett egy évek óta húzódó vita végére az Alkotmánybíróság (Ab). A testület szerint csak nagyon indokolt… tovább »

“Pernyerésünk fegyverkezelési pótlék ügyében!

Somogy Megyei Rendőr Tagszervezetünk nyolc tagja, a Zákányi Határrendészeti Osztályról szakszervezetünk segítségét kérte. Az ott szolgálatot ellátó tagjainkat ugyanis folyamatosan munkaköri leírásunktól teljesen eltérő más… tovább »

Őszre lehet kész a rendvédelmi életpályamodellel kapcsolatos javaslat

Ősszel benyújtja a rendvédelmi életpályamodell egyes elemeire vonatkozó javaslatát a belügyminiszternek a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) – tájékoztatta az MRK elnöke az MTI-t. Ebben a… tovább »

Pintér: ebben a ciklusban lesz rendőri életpályamodell

Ebben a ciklusban lesz rendőri életpályamodell – jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter a honvédelmi és rendészeti bizottság, valamint a nemzetbiztonsági bizottság együttes ülésén miniszterjelölti meghallgatásán… tovább »

Magyar Mercedeseket kaphatnak a rendőrök

z Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) két eljárás keretében 1225 autóra írt ki tárgyalásos közbeszerzést, a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A vásárlást költségvetési forrásból finanszírozza… tovább »

1200 autót vesz a rendőrség

Az Országos Rendőr-főkapitányság két részletben 1225 autóra írt ki tárgyalásos közbeszerzést, a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az első tender 750 rendőrségi ügyintézői… tovább »

Nyílt levél a Nagylaki korrupcióval kapcsolatban!
Fegyelmit kapott a rendőr, mert egy fogyatékosra vigyázott!

Parancsmegtagadással vádolja a BRFK az egyik ügyeletes tisztjét, aki novemberben nem ment be egy próbariasztásra. A rendőr élettársa velük együtt élő fogyatékos öccsére vigyázott, akit nem… tovább »

Fogyatékos hozzátartozóját gondozta, fegyelmit kaphat egy rendőr

Parancsmegtagadás miatt eljárást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy 47 éves rendőr ellen, mert az elrendelt gyakorlatkor nem ment be a munkahelyére, miután nem tudta kire… tovább »

Elegük van! Leszerelnek a rendőrök

Forrás: Figyelő online Százasával hagyják el pályájukat a rendőrök, s ennek a fizetések mellett a szakmai kudarcok is okai, melyektől a kezüket megkötő jogszabályok miatt… tovább »

Oldalak 1 - 3123