BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Tűzoltó tagszervezetek

Orosházi Tűzoltó Tagszervezet

Marton Gergely +36 20 414 4439
Orosházi tűzoltó tagszervezet elnöke
E-mail: martongeri@freemail.hu

Mezőkovácsházi Tűzoltó Tagszervezet

Czakó Ferenc
Mezőkovácsházi tűzoltó tagszervezet elnöke
+36 70 413 3891
E-mail: hacsek55@citromail.hu

Békéscsabai Tűzoltó Tagszervezet

Lipták Pikó György +36 70 235 0769
Békéscsabai tűzoltó tagszervezet elnöke
E-mail: liptakpiko@freemail.hu

Kazincbarcikai Tűzoltó Tagszervezet

Győrfi Bertalan +36 70 459 5837
Kazincbarcikai tűzoltó tagszervezet elnöke

Ózdi Tűzoltó Tagszervezet

Horváth Kálmán +36 70 332 1359
Ózdi tűzoltó tagszervezet elnöke
E-mail: grandfire@vipmail.hu

Miskolci Tűzoltó Tagszervezet

Bajnok István
Miskolci tűzoltó tagszervezet elnöke
E-mail: bajnokistvan2@freemail.hu

Szegedi Tűzoltó Tagszervezet

Kádár András +36 70 382 4014
Szegedi tűzoltó tagszervezet elnöke
E-mail: banditoo@citromail.hu

Durván megemelik a rendőrök, katonák, tűzoltók fizetését

25-30 százalékos béremelésnek csinált teret a kormány a jövő évi költségvetésben, tudta meg a hvg.hu. Óriási béremelést tervez a kormány a rendvédelmi ágazatban már jövőre… tovább »

Őszre lehet kész a rendvédelmi életpályamodellel kapcsolatos javaslat

Ősszel benyújtja a rendvédelmi életpályamodell egyes elemeire vonatkozó javaslatát a belügyminiszternek a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) – tájékoztatta az MRK elnöke az MTI-t. Ebben a… tovább »

Lecsapott a katasztrófavédelem – „jöhet a nemzeti kéményseprőipar”?

  A VS.hu információi szerint a kéményseprő cégeknek valamennyi adatbázisukat át kellett adniuk, amikor kedden megjelentek náluk a katasztrófavédelem emberei. Mindez azután történt, hogy megkongatták… tovább »

Országos ellenőrzés indult: több millió is lehet a büntetés

Országos ellenőrzés-sorozatot indított a szabadtéri tüzek megelőzése érdekében a katasztrófavédelem – tájékoztatta csütörtökön az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-t. Már az akciósorozat első napján… tovább »

Érkezik az első hazai gyártású tűzoltóautó

A közelmúlt hatalmas árvizei, és különösen a vörösiszap-katasztrófa óta nagy figyelem irányul a katasztrófavédelem munkájára. A különleges szervezet felszereltsége megfelelő, ám egységesítésre és modernizálásra szorul…. tovább »

Szilveszterkor és újév napján több mint kétszáz riasztást kaptak a tűzoltók

Budapest, 2014. január 2., csütörtök (MTI) – Szilveszterkor és 2014 első napján összesen 216 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítási központjaiba, halálos tűzhöz és áldozatot követelő… tovább »

Meghalt egy tűzoltó a Rám-szakadéknál!

Éppen próbált valakit felhozni a mélyből. Azután riasztottak tűzoltókat a Rám-szakadékhoz, hogy valaki leesett egy szikláról. Egyikük azonban mentés közben a mélybe zuhant, miközben leereszkedett… tovább »

Mi történt, mi várható, hogyan tovább? Radikalizálódás?

2011. június 16. A szőkenő Radikalizálódik az érdekvédelem…?   Műsorvezetők: dr Csonka Rita, Földi Krisztina (a szőke nők) Vendég: Vincze Tibor http://www.tradio.hu/listen.php?file=1481

Orbán: meg kell egyezni a rendvédelmisekkel

Mi csütörtökön időben ott leszünk. Kíváncsian várjuk, mivel áll elő…… http://www.szakszervezetek.hu/index.php/hirek/2807-orban-meg-kell-egyezni-a-rendvedelmisekkel Orbán Viktor szerint a kormánynak meg kell egyeznie a rendvédelmi dolgozókkal, először is abban,… tovább »

Kemény választ ígért a rendvédelmisek új vezetője a korkedvezmény eltörlésére

Csütörtökön tárgyal a rendvédelmi dolgozók szakszervezete Orbán Viktorral a korkedvezményes nyugdíj esetleges eltörléséről, a szakszervezet új vezetője szerint a korkedvezményes nyugdíj nem privilégium. Árok Kornél… tovább »

1000 tűzoltó a Kossuth téren!

5. nap. A tűzoltók koporsóba szórták a narancsot. “Este lett és reggel: a hatodik nap.” Április 16-án 09 óra 30 perctől gyülekező a Hősök terén!

“Szétverték a liftet..” Köszönjük mentő, tűzoltó kollégáinknak!

“Szétverték a liftet….” Jogtalan, kicsinyes kritika az életmentőknek! Ne csüggedjetek, mindig lesznek körülöttetek olyanok, akik tojnak a munkátokra. Javasoljuk, hogy a mentőknek és a tűzoltóknak tartsanak… tovább »

Tűzoltóinktól

Ezektől az emberektől vesznek el mindent? Azért, hogy fussa Audi q7-re? Csak hogy megsejtsék nagyjaink mi is a hivatástudat….

Megoldódni látszik minden tűzoltó kollégánk problémája!

Úgy látszik itt mindenkit levelekkel “fizetnek ki”. A következő lépés mi lesz? Köszönő sms? http://www.frdesz.org.hu/cikk/5065/orban_viktor_2009._novembereben_irt_levele_a_tzoltokrol_tzoltoknak.html