BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Spanyol vakáció 2014.

EGY REMEK PIHENÉS LEHETŐSÉGE EURÓPA CALIFORNIÁJÁN! Costa Del Sol-ként emlegetett, Spanyolország – Andalúzia legdélebbre fekvő tengerpartjánál, a Gibraltár közelében, az örök nyár és a pálmafák… tovább »

Kedvezményesen Horvátországba.

Tisztelt Kolléganő/Kolléga! Szakszervezetünk, az RKDSZ nagyon kedvezményes horvátországi tengerparti nyaralási lehetőséget kínál most Nektek! Az erről szóló anyagot mellékelten csatolom. A nyaralási lehetőségről bővebb felvilágosítás,… tovább »

Üdülés Berekfürdőn

Kedves Kollégák! A 2010-es évben mutatott nagy érdeklődésnek köszönhetően ismét meghirdetjük berekfürdői Toring Hotelben a BM dolgozók és családjai részére a kedvezményes üdülési lehetőséget. Emlékeztetőül… tovább »

Újabb kedvezmény tagjainknak – Győr Famulus Diákszálló

A kollégiumban 48 apartman található. Az apartmanok 2×2 fős szobákból állnak, melyek mindegyikéhez tartozik főzőfülke és fürdőszoba, valamint a szobákban van Internet hozzáférés. Zárt parkoló,… tovább »

Hotel Corvus Aqua Gyopárosfürdő

„Szakszervezeti extra kedvezmény csoportos foglalás esetén 20 főtől” 25% kedvezmény a szállás listaárából. Gyermekkedvzemény: 14 éves korig a szállás és a reggeli grátisz. 3 nap… tovább »

Mezőkövesd-Zsórifürdő

Üdülési árak Üdülési beutaló Üdülési szabályzat Kirándulás

Apollon Travel

A varázslatos Görögországba invitáljuk Önöket, hogy élvezhessék a finomabbnál finomabb ételek, borok, csodálatos tájak kényeztetését a kristálytiszta tenger és a napsütés egzotikumában. Weboldal

Rendőrségi Pihenőházak

Tisztelt Tagtársak! Az oldalon a Rendőrségi pihenőházak képeit találhatjátok meg. A pihenőházaknak nincs külön weblapjuk, azokról részletes infót, segítséget, foglalást az info@rkdsz.hu-n lehet kérni. Jó pihenést… tovább »

Napartman Kehidakustány

Weboldal emu-napartman

Balatongyörök

Nyaralási lehetőségek Balatongyörökön.

Balatoni nyaralás Gyenesdiáson

Partközeli 3 szobás összkomfortos ház (8 férőhelyes), felszerelt konyhával, kialakított szalonnasütővel, kocsibeállási lehetőséggel. Érd.: 30-901-1630

Munkástanácsok Országos Szövetségének üdülési lehetőségei

Harkány: 2 szobás társasházi, földszinti lakás, 250 m-re a gyógyfürdőtől. 5-en férnek el. Tiszacsegén 2 ház van, a faház 6 személyes, a kőház 7. Bográcsozni… tovább »