BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Tájékoztató  a 2010.01.29-én 08.15. kor megtartott tárgyalásról.

A tárgyaláson az alperes és a felperes is képviseltette magát. A terem kicsinek bizonyult a 12 fős hallgatóság miatt ezért a bírónő úgy döntött, hogy… tovább »

Az IRM-ben megtartott egyeztetésről rövid beszámoló 2010.01.28.16.00.

A tárgyaláson a munkáltatót Dr. Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszter képviselte. Az egyeztető megbeszélésen a kormány Csizmár Gábor államtitkár személyével képviseltette magát. A Rendőrség… tovább »

RENDŐRSÉGI ÉRTESÍTÉS!!!

Kuti Erika r. szds.:   Megyei kollégámtól kaptam a figyelmeztetést. Kérem, küldjétek tovább minél több ismerősötöknek.   Figyelem… fontos!!!   A hétvégén az én telefonomra… tovább »

Összefogott a rendőrök érdekében öt nagy rendőrszakszervezet

Cikk olvasásához katt ide Forrás: hir3.

Miniszteri meghívó  tárgyalásra

A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete (BRDSZ), a Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ), a Rendészeti Védegylet (RV) és a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ), mint a… tovább »

Közös fellépés a jogérvényesítéshez.

A mai napon a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete (BRDSZ ), a Független Rendőr Szakszervezet ( FRSZ ), a Rendészeti Védegylet ( RV ),és a… tovább »

Tájékoztató

A rendőrség területén működő reprezentatív szakszervezetek  a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete, Független Rendőr Szakszervezet, Rendészeti Védegylet, Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete képviselői 2010. január 20-án… tovább »

AZ ÚJ ÉV, ÚJ MINISZTERT, ÚJABB CSONKÍTÁSOKAT HOZOTT A RENDŐRÖKNEK

Az RKDSZ ismét nyílt levélben fordult a Rendészeti Miniszterhez, hogy felhívja ismételten a döntéshozó figyelmét a Rendérségnél folyó kaotikus állapotokra.

Tisztelt Tagjaink!

A 2009-es év az RKDSZ, mint új szervezet számára vízválasztó volt. Egyrészt a talponmaradás, másrészt a megerősödés volt a célunk. Mindnyájan tudjátok 700,-Ft-os tagdíjunk nagyon szoros,… tovább »