BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Bemutatkozás

Tisztelt tagtársaim, kollégák, olvasók.

Köszöntök minden olvasót a Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének honlapján.

Régi álmom valósult meg azzal, hogy 2008 évben kollégáimmal megalapítottuk a szervezetünket. A közszféra gyakorlatilag ugyanazon problémákkal küzd, melyek a pénztelenség, a dolgozók nagy leterheltsége, szegényes ellátása. Korábbi tapasztalataim alapján a közszolgálati szférában nagyon széttagoltak voltak az érdekképviseletek, éppen ezért az érdekérvényesítés sok csorbát szenvedett. Már ekkor megfogalmazódott bennem annak az igénye, hogy a teljes közszférában egy egységes érdekképviseleti szervezetet lenne szükséges létrehozni. Egy olyan szervezetet, mely hatékonyan tudja képviselni a közszférát. Sok nehézség árán ugyan, de sikerült kiépítenünk ezt a szervezetet, mely az egész országban egyedülálló a maga nemében.

A klasszikus értelemben vett szakszervezeti munkamorállal, munkatempóval szakítottunk, szervezetünket egyértelműen a tagságunk kiszolgálásával, akár egyedi igényeinek megvalósításával tettük egyedivé. Teljes egészében szolgáltató jellegűre alakítottuk a szakszervezeti munkát. Aktivistáink fiatalos dinamizmusukkal végzik munkájukat, ezzel is a mai kor követelményeinek megfelelve.

Szervezetünk folyamatosan, dinamikusan növekszik, jelen vagyunk már a közszféra majdnem minden területén. Szakembereink a rendészet, a közigazgatás, az egészségügy, és az oktatásügyben is állnak tagtársaink rendelkezésére. Tagjaink között tudunk rendőröket, tűzoltókat, hivatalnokokat, tanárokat, orvosokat, mentősöket.

Olyan egyedi szolgáltatásokat kínálunk a tagságunknak, mindezt olyan alacsony áron, ami gyakorlatilag Magyarországon teljesen egyedülálló.

Beigazolódott tehát az, hogy valóban szükség vagy a közszférában egy egységes érdekvédelmi szerv működésére. Ezt a sikereink, elért eredményeink bizonyítják a legjobban.

Én és kollégáim továbbra is azért fogunk dolgozni, hogy minden tagunk a lehető legtöbbet kapja szervezetünktől. A nap 24 órájában állunk a rendelkezésére mindenkinek továbbra is.

Tegyen minket próbára, várjuk Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének tagjai közé.

Köszönettel: Vincze Tibor elnök