BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Belügyminisztériumi megbeszélés

2010.06.25-én konzultációs megbeszélésen vettek részt az RKDSZ vezetői, melyre Dr. Felkai László a BM közigazgatási államtitkára hívta össze a rendvédelem szakszervezeteit, a Nemzeti Együttműködési Program… tovább »

Ígéret volt – pénz nincs

2010.06.21-én az ORFK szociális bizottságok működésével kapcsolatos értekezleten vett részt az RKDSZ két alenöke, akiket megdöbbentett az az információ, amit Kovács István ezredes Úr, az… tovább »

Újabb kedvezmény Budapesten – Shamrock Café Kft

A Shamrock Café Kft az RKDSZ tagságának és családtagjainak az aktuális árakból az év egész időszakában 10% kedvezményt biztosít! Továbbá minden 1000,- Ft feletti vásárlás… tovább »

Gyűjtés az árvízkárosultak részére

„Kollégák! A Berettyóújfalu RK. által kezdeményezett, és szervezett segélygyűjtési akcióhoz az RKDSZ Hajdú-Bihar Megyei Rendőr Tagszervezete is csatlakozott. Ennek hatására mi is gyűjtést rendeztünk tagjaink,… tovább »

Felhívás! – Aki tud segítsen!

Kedves Kollégák! A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete nevében gyűjtést rendezünk az árvízkárosult kollégáknak és településeiknek! Kérek mindenkit, aki tud, ebben a válságos helyzetben, segítsen!!!!… tovább »

Újabb kedvezmény – Budavár Tours Utazási Iroda

A Budavár  Tours Utazási Iroda az RKDSZ tagjainak a katalógus árakból az év egész időszakában 10 % kedvezményt biztosít. Az iroda Budapesten a Batthyány tér 5-6 sz…. tovább »

„Habár felül a gálya, alul a víznek árja, azért a víz az úr!”

A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete ezúton kezdeményezi a Miniszter Úr döntését annak érdekében, hogy az árvízi védelemmel kapcsolatos értékes tapasztalatok összegezése és feldolgozása valamint… tovább »

Tűzerőben is a Top-on vagyunk

2010 május 29- én került megrendezésre Kecskeméten a Rendészeti Védegylet Bács-Kiskun Megyei Rendőr Tagszervezete és a Kecskeméti Rendőrkapitányság állományának közös rendezésében a III. Hírös Kupa… tovább »