BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Nissan extra kedvezménnyel RKDSZ tagoknak!

Az RKDSZ és a NISSAN Hovány megállapodást kötött mely szerint tagjaink, és hozzátartozói részére az összes jármű nettó listaárából kiemelt kedvezményt biztosít. A kedvezmény mértéke… tovább »

Horgászverseny Békés megyében

2010.09.25-én került megrendezésre Orosházán a Békés Megyei Rendőr Tagszervezet szervezésében. Tavaly indítottuk útjára a vándorkupát, mely egy éves birtoklása is a győzelemre motiválta a pecásokat…. tovább »

Az RKDSZ vezetése az EUROFEDOP főtitkárának meghívására Luxemburgba látogatott

A tagság teljeskörű képviselete európai szinten zárul. Az EUROFEDOP -ot találtuk struktúrájában is megfelelőnek, ezért az RKDSZ felvételét kérte ebbe a nagy szervezetbe. A levelezések… tovább »

Békéscsabán ebédelj a Szamos Vendéglőben!

Az RKDSZ megállapodást kötött a Szamos Vendéglő tulajdonosával, mely szerint a tagjaink részére a heti menü áraiból 10%, az étlap szerinti árakból 20 % kedvezményt… tovább »

Jogvédelmi biztosítás – csak az RKDSZ-nél

A szakszervezetek közül egyedülállóan, csak az RKDSZ kötött jogvédelmi biztosítást tagjaira! Amely kiterjed: – bűntető és szabálysértési jogvédelem a munkavégzéssel összefüggésben elkövetett szabálysértésekre és bűncselekményekre,… tovább »

Egymilliárddal adós a BRFK – elképesztő összegekkel tartozik az állam

A költségvetési intézmények kifizetetlen számlaállománya augusztusban elérte a 30,6 milliárd forintot, ami az előző hónaphoz képest 2,3 milliárd forint növekedést jelent. Rendőrök, kórházak, de még… tovább »

SZÉF ÜLÉS 2010. szeptember 24-én a Belügyminisztériumban

A Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórumának (SZÉF) 2010. 09. 24-ei üléséről A SZÉF sajtónyilvánosság mellett 2010. szeptember 24-én tartott ülésén történtekről az alábbiak szerint tájékoztatom… tovább »

Orbán: a szakszervezetek nem írhatják felül a választói akaratot

„Soha nem látott stabil partnert kaptak önök, hiszen egy két harmados kormánykoalíció ül most itt”- jegyezte meg Orbán Viktor az Országos Érdekegyeztető Tanáccsal létrejött találkozón…. tovább »

Pont került az orosházi tűzoltók cafetéria kifizetésére!

Az orosházi tűzoltók 2010. I. félévében nem kapták meg a hatályos jogszabály alapján járó – a köztisztviselői alap hatszorosában megállapított – cafetéria keretösszeget. A tűzoltó… tovább »

SZÉF vagy nem SZÉF

SZÉF vagy nem SZÉF? 2010. szeptember 15. napján részt vettünk a Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórum ( SZÉF ) munkavállalói oldal ülésén, melyen az egyes… tovább »

477 forintos órabérért szó szerint tűzbe mennek

A tűzoltókat nem tudja csatasorba állítani az éppen regnáló hatalom: nincs jobb és baloldali tűz. Mindent oltani, mindig készen lenni, mindig segíteni – az élet… tovább »

A BM rendőröket toboroz

A Belügyminisztérium pályázati felhívást ad ki 18-34 év közötti életkorú, érettségizettek számára, 2011. február 1-jétől kezdődő munkavállalásra, a Rendőrség állományába történő felvételre. A pályázók a… tovább »

Orosházán is lesz Készenléti Rendőrség

Mintegy 150 fővel, orosházi központtal felállítják a készenléti rendőrség XI. bevetési osztályát – közölte a város fideszes alpolgármestere, országgyűlési képviselője és polgármesterjelöltje hétfői sajtótájékoztatóján. Dancsó… tovább »

szakértői megbeszélés TMRSZ nélkül

RÉT (szakértői ülés) Tettrekészek nélkül! (avagy mégsem mindenben Tettrekészek?) A RÉT keretében 2010. szeptember 01-én 13.00 órától a RIK földszinti 9-10-es szekció termében szakértői egyeztető… tovább »

RKDSZ elnöki közlemény

Az RKDSZ Elnökének közleménye a TMRSZ honlapján 2010. augusztus 30. hétfő, (15:16) megjelent szakszervezetünket negatív színben feltüntető – Butaságunk története… avagy hogyan akartak bennünket megvezetni… tovább »