BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

SZÉF szakértői egyeztetés!

A Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórumának ülését követően 2010.november 17.-én a Belügyminisztériumban szakértői megbeszélésre került sor az alábbi témakörökben:  2011. évi cafetéria juttatás a HSZT… tovább »

Románia: Álom marad Schengen?

Megtörténhet, hogy mégsem lehet majd eljutni jövő év tavaszától Bukarestből Madridig útlevél nélkül: felerősödtek azok a hangok, amelyek Románia 2011 márciusára tervezett schengeni csatlakozásának elhalasztását… tovább »

Szakértői egyeztetés 2010.11.10.14:00

Az egy nappal elhalasztott egyeztetésen Dr. Tóth László helyettes államtitkár Úr elmondta, hogy a 2010. évi cafeteriára sem volt minden szervezetnél fedezet, úgy kötöttek megállapodást… tovább »

BÉT ülés – 2011 elvonások éve

Az ülést Dr. Felkai László Úr a BM Közigazgatási államtitkára vezette. Napirend előtt a rendvédelmi szakszervezetek tájékoztatást kértek a Hszt. olyan irányú módosításának állásáról, amellyel… tovább »

Eredményes tárgyalás a FIDESZ és a Munkástanácsok közt

Lázár János FIDESZ frakcióvezető és Palkovics Imre november 3-i tárgyalása eredményeképp a FIDESZ a munkavállalókat kedvezően érintő módosításokkal nyújtja be a jó erkölcsbe ütköző végkielégítések… tovább »