BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Elérhetőségek változása

Tisztelt tagtársak! A korábban használatomban lévő 30-427-0479 telefonszám rendőrségi tulajdon, viszont a számlák kifizetése ránk hárult. Az Együttműködési megállapodás felmondásával, ez a telefonszám részünkre térítés… tovább »

Felhívás!

Tisztelt Tagtársaink!   Minden belügyi dolgozó szembesült február elején azzal a ténnyel, hogy illetményéből a január havi tagdíjat nem vonták le, egy belügyi átirat eredményeként…. tovább »

Adóztathatják a nyugdíjat

Nem lehet önmagában kezelni a nyugdíjak megadóztatását, ahhoz a nyugdíjszámítás módját is át kellene alakítani – reagált az OECD minapi ajánlására Barát Gábor. Az Országos… tovább »

Rendvédelmi szakszervezetek az Alkotmánybírósághoz fordulnak

Az Alkotmánybírósághoz, illetve az alapvető jogok biztosához fordul öt rendvédelmi szakszervezet a jogaikat szűkítő, idén életbe lépett jogszabály-módosításokkal kapcsolatban – közölte Holecz Gábor, a Vám-… tovább »

258 milliónkba kerültek a bénázó magyar hatóságok

Soha nem kellett még annyi kártérítést kifizetnie a magyar államnak emberi jogok megsértése miatt, mint tavaly. A strasbourgi bíróság 34 ügyben hozott elmarasztaló ítéletet, további… tovább »