BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

A munka szabaddá tesz.

http://www.mfor.hu/cikkek/Igy_dolgozunk_vasarnaptol_.html   Így dolgozunk vasárnaptól Vasárnaptól lép életbe az új Munka Törvénykönyve, mely számos változást hoz a munkavállalók életében. Összeszedtük a legfontosabb pontokat. Általános vélekedés… tovább »

Gyöngyi üzeni. :-)

Kedves Mindenki! Mivel megígértem, hogy folyamatosan tájékoztatlak Benneteket, ezúton tudatom mindenkivel, hogy akár tudjátok, akár nem, nagy nap ez mindannyiunk életében! Ugyanis a mai napon… tovább »

Országos elismerés

Büszkeséggel és örömmel tölt el bennünket, hogy vezetőségünk egyik tagjának   Gápelné Patkós Éva csoportvezető ifjúsági védőnőnek, kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként, PRO SANITATE díjat adományozott Balogh… tovább »

Egészségügyi salátatörvény

Mennyi pénzt szán a kormány az egészségügyisek béremelésére?   Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.) 2012. június 13. szerda, 20:21 Bár a legutóbbi egészségügyi salátatörvény még a parlament… tovább »

Villámkérdés

2012. januártól szolgálati járandóságban részesülök, szeretném igénybe venni a családi kedvezményt, de nem tudom mi a teendőm, kitől kell kérnem az igazolást a kedvezmény igénybevételéhez…. tovább »

MRK tűzoltó jelöltünk

Pomponlányok és hajrá fiúk!!!!!!   Választás nem létezhet csinos csajok nélkül! Alapszabály! A lányokat megnéztük, úgyhogy jöjjön a lényeg. Bizonyára mindenki tudja, hogy megalakul az MRK…. tovább »