BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Kényeztetés és nyugalom  Keszthelyen

Kényeztetés és nyugalom Keszthelyen, nem csak karácsonyra! Hagyja a főzést másra, főzzön Önnek a Helikon szakácsa! Hozza el a család apraja-nagyját, mi kényeztetjük kis családját!… tovább »

Erzsébet-utalvány brikett

A leginkább rászorulók álmai valósulhatnak meg   Öt, az ország leghátrányosabb helyzetű kistérségeiben lévő iskolában idén, az  segítségével jelentős mértékben kerül kevesebbe majd a fűtés…. tovább »

Novembertől Erzsébet-utalványban kapják a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt a rászorulók

  Novembertől Erzsébet-utalványban kapják a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt a rászorulók   Természetbeni támogatásként Erzsébet-utalványban kapja több mint 600 ezer gyermek a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt 2012… tovább »

újabb infó Gyöngyitől

Iktatószám: 7-1/56 – 10/2012 Központi szám: KP/1810/2012 Ügyintéző: Winkler Róbert Dr. Gápel István alelnök Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete Orosháza Gyopárosi út 1. 5900 Tisztelt Alelnök… tovább »

http://www.facebook.com

‎”JOGOS MAGYAR ÖNVÉDELEM Elegük van a tűzoltóknak? Bakondi lemondását követelik! Nyílt Levél Orbán Viktor Úr, Magyarország Miniszterelnöke és Dr. Pintér Sándor Úr, Magyarország Belügyminisztere részére… tovább »

Célegyenes!!!!!!!

Napirendre vette az EU a magyar szolgálati nyugdíjak ügyét   Befogadta az Európai Parlament Petíciós Bizottsága a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalomnak a volt szolgálati… tovább »

Levélváltás korkedvezmény ügyében.

  ———- Forwarded message ———- From: Győrfi Sándorné <Gyorfi.Sandorne@onyf.hu> Date: 2012/11/8 Subject: To: gstephano@gmail.com (Embedded image moved to file:     Nyugdíjjogi, Szabályozási és Méltányossági… tovább »

Gyöngyi hírei a korkedvezményről:-)

Kedves Mindenki! Már többen kérdeztétek, hogy hallván innen-onnan, mi mit tudunk a korkedvezményes nyugdíjazásról? Türelmeteket kértük, mivel ezután is tartjuk magunkat ahhoz, hogy csak abban… tovább »