BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Kamionnal ütközött a mentő: az összes utas kritikus állapotban van

Mentősök és tűzoltók is dolgoztak a csúnyán összeroncsolódott mentőautónál. A rohamkocsiban utazók mind súlyos sérüléseket szenvedtek.

A kocsi éppen egy beteggel tartott a kórház felé, amikor összeütközött egy kamionnal. Egy Románia felé tartó férfi éppen, hogy el tudta kerülni az ütközést. A mentő az oldalára borult, emiatt pedig az egyik oldala legalább 20 – 30 centire benyomódott. A sofőr beszorult a kocsiba.

„Amikor mi kiérkeztünk, a kisúji kollégák már itt voltak. Kivágtuk az autóból a sérültet” – mondta el Kenéz Lajos, a Törökszentmiklósi Tűzoltóság rajparancsnoka.

A mentőben utazók mind súlyos sérüléseket szenvedtek. A sofőrt a helyszínen újra kellett éleszteni, a debreceni megyei kórház traumatológiáján kezelik, több csontja és a koponyája is sérült, lélegeztetésre van szüksége. A mentőautóban hátul utazókat Szolnokra vitték. A mentőtiszt állapota stabil, ő az idegsebészeten van. A harmadik mentőalkalmazottat szintén lélegeztető gép tartja életben.

Úgy tudni, a mentőkocsi használt megkülönböztető jelzést, a sofőr tapasztalt, és vezetéstechnikai tréningen is részt vett. Azt vizsgálják, hogy miért történt a baleset.

http://atv.hu/cikk/20110412_kamionnal_utkozott_a_mento_az_osszes_utas_kritikus_allapotban_van

Hozzászólások lezárva!

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.