BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Nem kell befizetni a közigazgatási bírságot

Sikerrel képviseltünk közigazgatási bírsággal kapcsolatos eljárásban is Tagunkat gyorshajtása miatt határozatban 30.000.- forintos közigazgatási bírsággal sújtották. Ezzel kapcsolatban szakszervezetünk jogászait kereste meg, hogy megállapítsák törvényesen… tovább »

Devizahitel-törlesztés cafeteriából?

A Cafetéria Egyeztető Tanács azt javasolja, hogy legyen adómentesen juttatható a devizahitelnek az a része, amely az eredeti törlesztőrészlet és a jelenleg fizetendő törlesztőrészlet nagysága… tovább »

Bevezethetik a megbízhatósági vizsgálatot a rendőrségnél

A rendőrség szervezetének átalakítását, a rendvédelem egységes belső ellenőrzési rendszerének megtemetését – benne a megbízhatósági vizsgálat bevezetésével – valamint uniós jogharmonizációs kötelezettségek teljesítését tartalmazza egyebek… tovább »

Adókedvezmények, bér, nyugdíj: mennyi jár Önnek? – számítsa ki!

Tizenhat százalékos szja magánszemélyeknek, 2012-re megszűnő szuperbruttó, csökkenő adójóváírás. A miniszterelnök szerint mindenki jól jár, de van aki jobban, van aki kevésbé. Nem mindegy azonban,… tovább »

Pernyerés Békés megyében

Tagunknak a munkáltató Békés MRFK nem fizet gépjárművezetői pótlékot, bár a személy rendszersen vezet szolgálati gépjárművet. Az 1996 évi XLIII. tv. 254.§  (2) bekezdés a,… tovább »

Arany Turul ping-pong verseny

2010.11.14-én 08:00 órától amatőr ping-pong bajnokság kerül megrendezésre Körösszegapátiban az RKDSZ Hajdú-Bihar Megyei Rendőr Tagszervezet támogatásával. Minden érdeklődőt szeretettel vár a rendezőség! Tájékoztató

Teszteld az új Nissan Juke-ot a Premier hétvégén Békéscsabán

Látogass el Békéscsabán a Szarvasi út 79. alá  a Nissan Hovány márkakereskedésbe, 2010.10.16-án vagy 17-én a premier hétvégén és próbáld ki az új Nissan jövevényt,… tovább »

Sikeres szereplés az Alpok-Adria kispályás labdarúgó tornán

Az RKDSZ támogatásával a Komárom-Esztergom MRFK állományából 13 fő vett részt a 10. Alpok Adria IPA Cupa kispályás labdarúgó tornán, a csodálatos horvátországi Porecben, 2010…. tovább »

Tűzoltók túlmunka peréről röviden

Folynak a tárgyalások a tűzoltók túlmunka pereinek esetleges orvoslását szolgáló kormányrendelet tervezetről. Tovább folytatódnak a tárgyalások a Belügyminisztérium és a tűzoltó szakszervezetek (HTFSZ, FTSZ, BRDSZ,… tovább »

Több kerületi rendőrkapitányság élén vezetőt cseréltek Budapesten

Több kerületi rendőrkapitányság élén is változás történt hétfőn, a kapitánycseréket a rendőrség nem indokolta az MTI-hez eljuttatott közleményében, de a vezetői megbízatások esetén ez nem… tovább »

MTA: nincs kitéve a lakosság radioaktív sugárzás veszélyének

Nincs kitéve a lakosság radioaktív sugárzás veszélyének – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) csütörtök reggel az MTI-vel, miután szakértői csoportja vizsgálatokat végzett a vörösiszappal… tovább »

A BRFK helyt adott szolgálati panaszunknak

Tagunk a BRFK Közrendvédelmi Főosztály Őr- és Kísérőőr-szolgálati Osztály Kísérőőr-szolgálati Alosztály állományában, kísérőőr (gépjárművezető) beosztásban teljesített szolgálatot, melynek során a munkaköri leírásában foglaltak alapján, feladata… tovább »

Pernyerés a TMRSZ ellen

Pernyerés a TMRSZ ellen. Tanulságos jogeset, kis színt visz az egyébként legtöbbször unalmas pereskedésbe. 2010 február 10-én a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete Laukó László tagtársunk… tovább »

SZÉF ülés 2010. október 01-jén

SZÉF megállapodásról röviden: A Szolgálati viszonyban állók Érdekegyeztető Fórumának munkavállalói oldala a mai napon több heti egyeztetés után,megállapodott a kormány képviselőjével dr. Pintér Sándor belügyminiszterrel… tovább »