BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Állásajánlat nyugdíjas rendőröknek: állatgondozás, takarítás, kordonállítás

http://hvg.hu/itthon/20110928_nyugdijas_rendorok_visszavetel_orfk A kormányzat terveit hallva a jelenleg nyugdíjban lévő, 57. életévüket még be nem töltött rendőrök közül többen jelentkeztek munkára. Kérelmeiket azonban elutasították – közölték… tovább »

A nagy leleplezés…..

Leleplezik a régi kormány terveit, avagy Rendvédelmi nyugdíjasok védelme FIDESZ módra…    

Elmarad a “Családi nap”

Tisztelt kollégák.   Az RKDSZ Fővárosi tagszervezete által 2011.09.24-re meghirdetett “családi nap” elmarad. A rendezvényre minimális számú jelentkezés érkezett, így annak megrendezése érdektelenség miatt elmarad.   RKDSZ… tovább »

D-DAY KÖZLEMÉNY

A D-DAY-t szervező Operatív Törzs Közleménye ,,A rendőrség megtiltotta, mi megtartjuk!” A 2011. szeptember 29-től meghirdetett tiltakozó akciósorozatot a rendőrség megtiltotta. Az Operatív Törzs vezetői… tovább »

Nehogymá’ tüntetés legyen, avagy a Kordonbontók kérték.

2007 “polgári engedetlenség” http://www.fn.hu/belfold/20070202/kordonbontas_percrol_percre/         2011 “polgári kordon” Micsoda különbség! Ez a kordon jogszerű és demokratikus!   No comment http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/no-comment.html SZEMÉLY- ÉS LÉTESÍTMÉNYBIZTOSÍTÁSI… tovább »

Fél a szakszervezetektől Orbán diktatúrája

Budapest – Betiltotta a rendőrség a szakszervezetek hónapok óta tervezett nagy tüntetését, a D-Day elnevezésű demonstráció sorozat legfontosabb helyszínein. Mindez annak a bizonyítéka, hogy Orbán… tovább »

Hírek a hanyatló kapitalizmusból

Életpálya A német rendőrök 62 éves korukban mehetnek csak nyugdíjba, viszont kezdő fizetésük is már majd 800 ezer forint és nem bocsáthatók el. Rüdiger Reedwisch-sel,… tovább »

Levél a belügyminiszternek.

A 4 szakszervezet véleménye Dr. Pintér Sándor úr Magyar Köztársaság Belügyminisztérium belügyminiszter B u d a p e s t Tisztelt Miniszter Úr! A Belügyi… tovább »

Napi humor :-)
D-Day 2011.09.29.

ÖSSZEFOGÁS A MUNKAVÁLLALÓI JOGOKÉRT D-Day 2011. szeptember 29-től Forgatókönyv Az Akcióegység célja: Küzdelem a demokráciáért, szociális biztonságért, emberi és munkavállalói jogok megőrzéséért. Az Akcióegységhez csatlakozott mintegy hetven… tovább »

Ertse ajánlat

Tisztelt Szakszervezeti Tag!   Kérjük, engedje meg, hogy a Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete és az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. közt fennálló együttműködési megállapodás keretén… tovább »

RKDSZ Családi nap

MEGHÍVÓ A FŐVÁROSI RKDSZ CSALÁDI SPORTNAPRA! Tisztelt Szakszervezeti Tagok! Fővárosi Tagszervezetünk idén első alkalommal rendezi meg családi sportnapját Budapesten az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja… tovább »