BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Üres a tarisznya

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_van_a_legnagyobb_baj_rendorsegek_kormanyhivatalok.500137.html Itt van a legnagyobb baj: rendőrségek, kormányhivatalok Meglepő fordulat történt szeptemberben: 4,1 milliárd forinttal mérséklődött a költségvetési intézmények lejárt tartozásállománya, így az a májusi… tovább »

Köszi mindent.

Helló mindenkinek. Zajac vagyok. Olvasóink, Barátaim. Karpati. (Köszönöm, hogy gondolsz rám. Nem az AVH ért utol, hanem még rosszabb.) Szeretnék elbúcsúzni. A honlapunkkal kapcsolatos munkát nem tudom folytatni…. tovább »

Korhatár előtti nyugdíjak: lesznek kivételek

A korhatár előtti öregségi nyugdíjak megszüntetéséről, a korhatár előtti ellátásról és a szolgálati járandóságról szóló törvényjavaslat általános vitájával folytatódott az Országgyűlés keddi ülése. Az új… tovább »

Matolcsyék eltüntették a Széll Kálmán Terv felét

Tavasszal a Konvergencia Terv benyújtásakor részletezte a kormány azokat az intézkedéseket, melyektől 550 milliárd forintos egyenlegjavulást várt 2012-re a Széll Kálmán Terv keretében. Most érdemes… tovább »

Kirándulás a Szabadkai piacra Szerbiába

Vásárlási lehetőség fiataloknak és időseknek egyaránt Célunk, hogy itt akár az egész család együtt vásárolhasson, és egy kellemes napot töltsön el! Utazás: autóbusszal Nagykanizsáról, Balatonlellén… tovább »

Praktiker – akciós hétvége helyett akciós hét a Békéscsabai áruházban

A 41. hétvégére (2011.10.14-16.) a 10 %-os partnerkedvezményt nem tudják biztosítani, helyette 2011.10.14-20 között 20 % kedvezményt adnak három tetszőlegesen kiválasztott termékre - az akciós termékek… tovább »

Erste Ingatlanlízing

Több hónapos előkészítő munka után 2011.08.10-én aláírásra került az a háromoldalú megállapodás az Erste – HOSZ – RKDSZ vezetői által, aminek köszönhetően tagjaink számára is elérhető lesz… tovább »