BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Újra levelet kaptunk a vidéki zsarutól!!!!

  Röhögtem egy jót, úgyhogy kiteszem…. nevessetek ti is. zajac             Ismeretlen vidéki rendőr levele….   Tisztelt Miniszterelnök úr, tisztelt… tovább »

Bérekre egy forintot se……. Kivéve a TEK!

8,5 milliárdot kap a rendőrség   http://www.hirado.hu/Hirek/2012/04/26/09/8_5_milliardot_kap_a_rendorseg.aspx Mintegy 10 milliárd forintot csoportosít át a kormány a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból. A legfrissebb Magyar Közlönyben… tovább »

harc az államadósság ellen

Ha már lehúzták a bőrt, egyúttal be is kaphatják….   Újabb bőrt húznak le az autósokról http://www.hir24.hu/belfold/2012/04/27/ujabb-bort-huznak-le-az-autosokrol/ Drágulhat a műszaki vizsga is – írja a… tovább »

Újabb magán egység.

A TEK Vikié!!! Lacinak semmi??? Ez így nem mehet tovább……….     http://www.hir24.hu/belfold/2012/04/27/szetkergetik-az-orezredet/ Szétkergetik az őrezredet Az Országgyűlési Őrség létrehozásával, január 1-jével várhatóan jogutód nélkül… tovább »

Végre valahára!!!!

Végre valahára kiveszik a részüket az államadósság elleni harcból a bűnözők is! Az első lépés ezen az úton azoknak a bűnelkövetőknek a bevonása a harcba, akik autóznak… tovább »

az oldalunkon nincs szólásszabadság

Adatvédelmi közlemény. Egy angol kutatócsoport forradalmi felfedezést tett! Magyarországon az emberek szája és az ülepe között szoros összefüggés van! Az angol tudományos szöveg pontos magyarra… tovább »

itt a nyúl….

Sziasztok RKDSZ tagok, fanok, es mindenki aki olvassa. Újra lehetőséget kaptam, hogy szerkesszem az oldalt, úgyhogy bele is fognék. Bocsi, hogy nem a mostanában megszokott… tovább »

Nyugdíjkísérlet zajlik Magyarországon – emelni kell a korhatárt is

A kelet-közép-európai régió országainak szűk mozgástere maradt a nyugdíjrendszerük átalakítására, amit demográfiai és munkaerő-piaci trendek tovább szűkítenek, miközben e problémák megoldása a következő évtized egyik… tovább »