BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

kirándulunk????

http://www.kompas.hu/menu/kirandulasok-postojna/ RKDSZ kirándulás Tisztelt Tagjaink! Tájékoztatlak Benneteket, hogy szakszervezetünk 2012. július 07-én egynapos kirándulást szervez Szlovéniába. A kirándulás során a Postojni cseppkőbarlangot, valamint a Predjamai… tovább »

Tagdíjfizetés módja

Helló mindenkinek. Megváltozott a tagdíjfizetés módja. Sokan tudják, sokan nem. Ezért kiteszem ide letölthető formában az új megbízást, amit egységesen mindenki töltsön ki, és vigye… tovább »

Potyafürdés Gyopároson. :-)

Pancsolás a tagjainknak     Ezt az aranyos levélkét kaptam Gyöngyitől ma….   Légy szíves írd ki, hogy a Békés Megyei Rendőr Tagszervezet tagjai részére… tovább »

a címünk mostantól: 5900 Orosháza, Szabadság tér 3. 2/7

Kedves Mindenki!   Szeretném tudatni Veletek, hogy elköltöztünk a Gyopárosi út 1 sz. alól. Hogy miért kellett, azt biztosan tudjátok! (((( A lényeg, hogy a… tovább »

Ők a jelöltjeink!!

Pomponlányok és hajrá fiúk!!!!!!   Választás nem létezhet csinos csajok nélkül! Alapszabály! A lányokat megnéztük, úgyhogy jöjjön a lényeg. Bizonyára mindenki tudja, hogy megalakul az MRK…. tovább »

A tisztogatás folytatódik!!!!!

    http://atv.hu/cikk/20120512_2006_oszi_tuntetesek_71_rendort_bocsathatnak_el_hamarosan   2006 őszi tüntetések: hetvenegy rendőrt bocsáthatnak el hamarosan Záros határidőn belül elbocsáthatják azokat a rendőröket, akiket a 2006. őszi tüntetéseken való… tovább »

Gyere közénk. Miért? Csak azért is!!!!!
Üdülés Berekfürdőn.

Az alábbi üdülési ajánlatot kaptuk: Kedves Kollégák!   A 2010-es és 2011-es évben mutatott nagy érdeklődésnek köszönhetően ismét meghirdetjük berekfürdői Toring Hotelben a BM dolgozók… tovább »

6000 rendőr pénzét lopja??????

Végkifejlethez közeledik a Szima féle politikaifogoly ügy. Az ügyészség felsorolásában olyan “politikai” bűncselekmények vannak felsorolva, mint jelentős értékre, folytatólagosan, bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett sikkasztás, nagyobb vagyoni hátrányt… tovább »

“Levél odaátról”  Nincs rá szó…….

Most kaptam, olvassátok, osszátok meg. Rendőrség, Magyarország, 2012!!!!!! zajac http://www.hevesmegyei-hirhatar.hu/hir/level-odaatrol   Levél odaátról  A nevem Telegdy Zsolt. Motoros rendőr voltam. Az életem és a halálom… tovább »

Az ORFK úriemberhez méltó húzása….

Emlékezzünk elhunyt kollégánkra, Szegedi Henrikre (†30) Az ORFK is megemlékezik róla a maga módján…. Mi is erre a viselkedésre a megfelelő szó???? Várom az ötleteket…. tovább »

Van itt lóvé! Meg az arcon bőr is….

No comment. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/megis-kell-az-allami-villa-schmittnek-2087907 Mégis kell az állami villa Schmittnek? Budapest – Hiába a három szép budai villa, úgy tűnik, az államnak kell megoldania Schmitt Pál… tovább »

Nincs még lefutva a kör!

Egy régebbi cikk, de máig aktuális!!!! Olvasónk ajánlásával.     http://helsinkifigyelo.hvg.hu/2012/02/10/szolgalati_nyugdij/   Kinek fáj a szolgálati nyugdíj megvonása? 2012. február 10., 9:23 Szerző: Helsinki Korábban… tovább »

Írjátok meg véleményeteket..

Tisztelt hozzánk látogató Mindenki. A cikkeinkhez kommentekben nyugodtan írjátok meg véleményeteket! Adjátok ki mérgeteket, osszátok meg velünk gondolataitokat. Kíváncsiak vagyunk arra, kinek mi nyomja a… tovább »