BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Az alábbi üdülési ajánlatot kaptuk:

Kedves Kollégák!

 

A 2010-es és 2011-es évben mutatott nagy érdeklődésnek köszönhetően ismét meghirdetjük berekfürdői Toring Hotelben a BM dolgozók és családjai részére a kedvezményes üdülési lehetőséget.

Emlékeztetőül egy pár szó a községről: Berekfürdő a Hortobágy délnyugati szélén helyezkedik el, Karcag és Kunmadaras között található.

Szállodánk családias hangulattal várja kedves vendégeinket Berekfürdő szívében a Strandfürdő mellett. Berekfürdőn egyedülállóan közvetlen átjárással rendelkezünk egy zárt folyosón keresztül a Berekfürdői Termál és Gyógyfürdővel! A strandfürdő nyitvatartási ideje alatt vendégeink korlátlanul vehetik igénybe a medencéket és az egyéb szolgáltatásokat. A szállodánkban 80 személy számára tud kényelmes elhelyezésről gondoskodni 24db szobával és 7db apartmannal. Mozgáskorlátozott vendégeink számára külön szoba áll rendelkezésre. Minden szobában fürdőszoba, televízió és hűtőszekrény található.
A svédasztalos reggeli, a fürdőbelépő és az idegenforgalmi adó alapszolgáltatásunkhoz tartozik, árainkban belefoglaltak.
Alapszolgáltatásainkon kívül 35 személyes konferenciatermünk van a szükséges technikai felszerelésekkel együtt.
A fürdőben masszírozást, víz alatti masszázst és további kezeléseket kaphatnak. A berekfürdői strandot tápláló gyógyvíz kiváló hatású, alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógyítására illetve műtétek utókezelésére . A termálfürdő 7 szabad és 2 fedett medencével áll a pihenni és megújulni vágyó vendégeik rendelkezésére. A betegek számára szaunázási, súlyfürdő, masszázs, fizikoterápiás és víz alatti sugármasszázs kezelések is rendelkezésre állnak.

Éttermünk közvetlen a fürdő mellett helyezkedik el a szállodánkon belül.

Egyszerre 80 vendéget tudunk fogadni, az étteremben 50 főt, a teraszon 30 főt.
Éttermünk házias ízekkel és a magyar konyha remekeivel várja kedves vendégeinket! Bőséges A’la Carte kínálatunkon felül lehetőség van reggelizési lehetőségre menü ebédre és menü vacsorára is. Megújult környezetben, klimatizált helységgel várjuk kedves vendégeinket!

 

 

 

 

 

Az AJÁNLAT: – felnőtt: 6.800Ft/fő/éj

  • 6-14 éves korig: 4.800Ft/fő/éj
  • 6 éves korig: ingyenes (3 éves kortól a fürdőbelépőt meg kell váltani)

Az ár tartalmazza a szállást, reggelit, menü ebédet, fürdőbelépőt, idegenforgalmi adót, ingyenes WI-FI, és az ingyenes parkolót. Fizetőeszközként természetesen ÜDÜLÉSI CSEKKET és SZÉP KÁRTYÁT is elfogadunk.

Fel szeretném hívni mindenki figyelmét, hogy ez az ajánlat csak tűzoltók, katasztrófavédelmi dolgozók, rendőrök és családtagjaik, illetve nyugdíjas kollégák számára elérhetők szolgálati igazolvány bemutatása mellett!

 

Szeretettel várjuk mindenki érdeklődését!

 

Üdvözlettel: Dúzs Attila

Touring Hotel

www.touringhotel.co.hu

e-mail: info@touringhotel.co.hu

Tel,fax.: +36 59 319 226

 

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.