BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Erzsébet tábor
100.000 forint felajánlás jogvédelemre

Tagunk Laukó László felajánlott 100.000 forintot az RKDSZ-nek, azzal a kikötéssel, hogy azt azon tagjaink jogsegélyezésére fordítsuk, akiket a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete feljelentett, esetlegesen… tovább »

Gyöngyi kéri. :-) Számlaszám.

Tisztelt tagságunk. Ezúton is szeretném felhívni a figyelmet, hogy A Győri Tagszervezet kivételével MINDENKIRE (aktív és nyugdíjas tagokra is) érvényes, hogy CSAK a 11600006-00000000-35464877 számlaszámra… tovább »

Tagunk jogait sértette a TMRSZ

Jogerős győzelem született egy több éve elhúzódó perünkben a Szekszárdi Törvényszéken. 2009 év végén tagunkról Laukó Lászlóról hamis, jó hírnevét sértő cikkeket jelentettet meg a Tettrekész… tovább »

Még sincs önkéntes munka a rendőrségen?

Jogerősen fizethet a BRFK avagy még sincs önkéntes munka a rendőrségen?   Jogászi összmunka eredményeképpen sikeresen képviseltük tagunkat a Budapesti Rendőr-főkapitányság alperes ellen elmaradt illetmény… tovább »

Jogeset. Nem eszik olyan forrón…..

Zala megyei tagszervezeti tagunk gépkocsizó járőr szolgálatot látott el. A gépjármű felvételekor azt átnézte, rajta sérülést nem talált, szolgálatát rendben ellátta. Két nap múlva a… tovább »

Korszerűsítse lakását és csökkentse rezsi költségét a társasházi programmal!

Korszerűsítse lakását és csökkentse rezsi költségét a társasházi programmal! Milyen lehetőségek merülnek fel, ha korszerűsíteni kívánják lakásukat, ezáltal csökkenteni a rezsiköltségüket? Hogyan tudja segíteni a… tovább »