BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Életpálya-modell: kamu számítással kábítják a pedagógusokat, tömeges elbocsátás jöhet

Életpálya-modell: kamu számítással kábítják a pedagógusokat, tömeges elbocsátás jöhet Tömeges pedagógus-elbocsátásokra enged következtetni az a Népszava birtokába került kormányelőterjesztés, amely szerint az idén szeptembertől bevezetett… tovább »

Elnöki tájékoztató.

Tisztelt Tagjaink, Tisztelt olvasó! A mai napon egyeztettem dr. Polyák Zsolt úrral, Békés Megye Rendőrfőkapitányával, a Békéscsabai Menekülttáborban dolgozó tagjaink által felvetett problémák ügyében. Főkapitány… tovább »

Nyugdíj helyett

Rendőrkeringő: nyugdíj helyett inkább Írországba mennek Szerző: Csikász Brigitta Drasztikus változást hozott a rendőrségnél a nyugdíjazás szabályainak megszigorítása: idén eddig mindössze két hivatásos állományú rendőr ment… tovább »

Áll a bál a Békéscsabai menekülttáborban! 100 embert „kirúg” a főkapitány?

Áll a bál a Békéscsabai menekülttáborban! 100 embert „kirúg” a főkapitány? A sajtóban eddig szinte semmi érdemi hír nem jelent meg azzal kapcsolatban, hogy a… tovább »

Alelnöki tájékoztató: Nyugdíjügy

      Tisztelt olvasóink, tagjaink, barátaim. Az alkotmánybíróság július 15-ei ülése sem hozott változást a helyzetünkben, mivel ekkor sem hozott döntést az AB. Nem… tovább »

A teljes közszféra perelheti az államot a Kúria döntése alapján

Forrás: HVG  Szerző: Csikász Brigitta Több százezer közalkalmazott és köztisztviselő indíthat pert az állam – pontosabban munkáltatója – ellen a Kúria jogerős ítélete nyomán, amely… tovább »

Mostantól ki osztja el az uniós pénzeket?

  Találjuk ki közösen. Nem……. inkább konzultáljuk meg. Ki is gondoltam a következő konzultációs levél szövegét! “Tisztelt Polgár! A Nemzeti Konzultációs Levelezési Propaganda Programunk keretében… tovább »

Akkor kellett volna!

http://www.gyomroi-hirhatar.hu/hirek/akkor-kellett-volna Akkor kellett volna! Megnyomorított emberek, ember csoportok, akik egyik napról a másikra elveszítik azt a biztos talajt a lábuk alól, amelyen eddig álltak. Azt… tovább »

Devizahiteles ítélet: mégsem a bankok nyertek?

Teljesen félreértette a sajtó, az adósok és a miniszterelnök a Kúria múlt heti ítéletét, melyben a legfőbb bírói szerv érvényesnek nyilvánított egy OTP-s devizahitel-szerződést, amelyről… tovább »

Alelnöki tájékoztatás: Július 15-én tárgyalják a nyugdíjügyet!

 Felhívom az érintettek figyelmét, hogy az alkotmánybíróság július 15-én tárgyal a szolgálati járandóságról szóló törvény megsemmisítéséről!     2013.07.11. Az Alkotmánybíróság 2013. július 15-i teljes ülése… tovább »

Ennyi pénzből lehet megélni Magyarországon: Te mennyit keresel?

Forrás: penzcentrum.hu Havonta nettó 250 ezer forint jövedelemre volt szükség 2012-ben egy kétgyermekes, négytagú család megélhetéséhez – derül ki a Központi Statisztikai Hivatala (KSH) által… tovább »

A nagybevásárlásra nincs rezsicsökkentés – ugrottak az élelmiszerárak

Forrás: Privátbankár.hu  Szerző: Gáspár András A Privátbankár Árkosár-felmérése szerint júliusban régen látott tempóban emelkedtek az élelmiszerárak a hipermarketekben. Hiába az alacsony infláció, a rezsicsökkentés nem gyűrűzik… tovább »

Tessenek eltűnni 2014-ben!

Akár ki is vagy fiatal barátom, büszke vagyok rád! Dagad a mellem a büszkeségtől! Mikor elolvastam az írást, az jutott eszembe, van remény! A demokrácia… tovább »

Széljegyzet a devizahitel perhez!

Tisztelt devizahiteles Olvasóink! A Kúria ezen eseti döntése arról szól, hogy bár elismeri a szerződés semmisségét a deviza alapú hitel folyósítása, ill. visszafizetése idején érvényes vételi… tovább »

Árvízi “pénzek” kifizetése.

                                                  … tovább »

Oldalak 1 - 212