BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Boldog Új Évet Kíván Vincze Tibor elnök!

Boldog Új Évet Kíván Vincze Tibor elnök.

Élő szilveszteri mulatság a Pegazus Vendéggházban

  Élő-Szilveszteri mulatság a Pegazus vendégházban

Ingyenhitelt kaphatnak a közszolgák

amatmentes hitelt adhatnak a közszolgáknak a Népszabadság információja szerint. A lap úgy tudja, a kabinet karácsony előtt már tárgyalt is a javaslatról, a kamatmentes hitelt… tovább »

ogszabályváltozások – Módosultak a rokkantsági szabályok

Budapest, 2013. december 30., hétfő (MTI) – Könnyebben juthatnak támogatáshoz a megváltozott munkaképességűek a január elsején hatályba lépő törvénymódosítás alapján. A megváltozott munkaképességű személyek ellátására… tovább »

Hende: stabil és kiszámítható lesz a katonai pálya

Budapest, 2013. december 27., péntek (MTI) – A honvédelmi miniszter a kormányzati ciklus hátralevő részében azt tartja legfontosabb feladatának, hogy stabilizálják a katonai életpályát, kiszámíthatóbbá,… tovább »

Hoffmann Rózsa: folytatódik a pedagógusbérek emelése

Budapest, 2013. december 27., péntek (MTI) – Folytatódik a pedagógusbérek emelése, az ehhez szükséges források rendelkezésre állnak. Erről a köznevelési államtitkár beszélt az MTI-nek adott… tovább »

Januártól bérpótlékot kapnak a szociális és gyermekvédelmi területen dolgozók

Budapest, 2013. december 27., péntek (MTI) – Bérpótlékot kapnak a szociális, a gyermekvédelmi és gyermekjóléti ágazatban dolgozók januártól. Az ágazati bérpótlék összege személyenként 5-11 százalékos… tovább »

Hoffmann miatt bukták a tanárok a karácsonyt

Év közben, január elsejével kell kötelezően átállnia az ország összes iskolájának a Magiszter elnevezésű e-naplóra. A gond csak az, hogy az intézmények 90 százaléka más… tovább »

Devizahitelek – A Kúria közzétette devizahitelekkel kapcsolatos jogegységi határozatát

Budapest, 2013. december 23., hétfő (MTI) – A Kúria közzétette devizahitelekkel kapcsolatos teljes, indoklással együtt 20 oldalas jogegységi határozatát hétfőn a honlapján. A legfelsőbb bírói… tovább »

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk mindenkinek!

Így ismerik meg alaposan a tanárokat

Papírmunka, iktatás, határidő, értékelés, kikerülhetetlen hivatali hierarchia – a hanyag vagy feledékeny tanárok felköthetik a gatyájukat, ha jön a tanfelügyelő. Márpedig egyszer mindenki sorra kerül,… tovább »

Szakszervezetünk álláspontja a Kúria 2013. december 16-án meghozott jogegységi határozatról

A Kúria 2013. december 16-án a következő tartalmú jogegységi határozatát hozta meg: 1.      A devizaalapú szerződések olyan szerződések, amelyeknél az adós az adott időszakban irányadó… tovább »

Devizahitelek – Kúria: nem ütközik jogszabályba a devizaalapú kölcsönszerződés !

Budapest, 2013. december 16., hétfő (MTI) – A devizaalapú kölcsönszerződés önmagában az adóst terhelő árfolyamkockázat miatt nem ütközik jogszabályba, sem jó erkölcsbe, nem uzsorás és… tovább »

Nincs fizetés: 16 ezer tanár karácsony előtt egy héttel kapja meg novemberi pénzét

Karácsony előtt néhány nappal veheti fel novemberi fizetését több mint 16 ezer pedagógus, a magán- és az alapítványi iskolák ugyanis még nem kapták meg állami… tovább »

Megint változik az árfolyamgát

Újabb finomhangolásra van szükség a devizahiteleseknek kidolgozott árfolyamgát rendszerében. Mindenki maradhat öt évet, ha akar, és jön 90-180 napos csiki-csuki is. A korábban kötött gyűjtőszámla… tovább »

Oldalak 1 - 212