BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Ingyenes jogosítvány, okj tanfolyamok!

a tanulni szeretnél most a tiéd a pálya, ugyanis a kormány jelentős összegeket fordít a tanulni vágyók képzésére. Most te is részesülhetsz ezekből a támogatásokból!… tovább »

Milliók hullanak az ön ölébe! Mit tegyen?

Itt a végső elszámolás, a deviza- és a forinthitelesek is milliókat nyernek a hitelesmentő, a bankokat elszámoltató, ma elfogadott törvénnyel. Összegyűjtöttük, kinek mi és mikor… tovább »

Nem „bujkálhatnak” tovább a rendőrök

Évek óta húzódó vitát zárt le az Alkotmánybíróság. Pontot tett egy évek óta húzódó vita végére az Alkotmánybíróság (Ab). A testület szerint csak nagyon indokolt… tovább »

Jön az oktatási reform reformja!

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kormány valóban elégedetlen az iskolák tavaly elindított központosított irányítási rendszerével és annak valamilyen szintű decentralizálására készül – ezt erősítette… tovább »

Hiába keményít be Matolcsy: itt a kiskapu

Sokan idegeskednek a januártól életbe lépő új jegybanki szabályozás miatt. Ez ugyanis kimondja majd, hogy a hiteleknek az IGAZOLHATÓ jövedelemhez kell passzolnia, tehát akinek fekete/szürke… tovább »

Kétgyerekesek: most megnézheti, mennyivel lesz vastagabb a boríték jövőre

A családi adóalap-kedvezmény változásának hatására jövőre minden jövedelemsávban növekszik a kétgyermekesek nettó jövedelme. Jövőre bruttó 121 211 forintos jövedelem felett a nettó bér havi 20… tovább »

Kétmilliót is visszakaphat egy átlagos devizahiteles

A Pénzcentrum kiszámolta, mennyit, hogyan és mikor kapnak vissza az adósok. Az árfolyamrés esetében a Magyar Nemzeti Bank (MNB) már közzétette ugyanis azt a képletet,… tovább »

A devizahitellel vagy a forinttal járt volna jobban? Kiszámolhatja!

Régóta visszatérő kérdés, hogy azonos típusú, futamidejű és összegű kölcsönfelvétel esetén deviza- vagy forinthitelt volt-e érdemesebb felvenni. Az elszámoltatási törvény múlt heti elfogadása óta a… tovább »

Rkdsz Mentősei feltett kérdésük az Országgyűlés elnöke részére…..

Dr. Kövér László az Országgyűlés elnöke részére Tisztelt Elnök Úr! Magyarország Alaptörvénye 7. cikk (2) bekezdése, az Országgyűlésről szóló 2012. évi XXXVI. törvény 42. §… tovább »

Több ezer forint- és devizahiteles csalódhat

Felpörögtek a hitelkiváltások 2008 környékén. Aki kilépett a régi hitelből, mert drágállotta, most azzal szembesülhet, csak az új után kaphat visszatérítést. A visszatérítendő összeg a… tovább »

Új hűtőre is ad pénzt az állam – ez lesz a panelprogram helyett

Már szeptemberben megnyílnak az első lakossági energetikai pályázatok, melyek háztartási nagygépek cseréjét, fűtéskorszerűsítést és külső nyílászárók cseréjét támogatják majd. A panelprogram utódjaként indul egy nagyjából… tovább »

Nyugdíjemelés jöhet

Formálódik már a jövő évi költségvetés, és ebből kiderül az is, mennyivel emelkedhet az időskorúak ellátása. A kabinet költségvetési köriratából szerzett tudomást a Népszabadság többek… tovább »

Amit a munkába járás költségeiről tudni kell!

A munkába járással kapcsolatos költségek megtérítésével szinte minden munkáltató találkozik. Írásunk célja a legfontosabb szabályok bemutatása, így többek között a munkába járás és a hivatali… tovább »

Ezermilliárdot bukhatnak a bankok

A devizás törlesztőrészletek februártól, a pert indító bankok ügyfelei esetében pedig márciustól csökkenhetnek az elszámolási törvény nyomán. A törlesztők 25-30 százalékkal lehetnek kevesebbek – közölte… tovább »

Családi adókedvezmény: még tovább mennek

égy év alatt 770 milliárd forint bevételről mondhat le az állam a családok javára, a kétgyermekesek családi adókedvezményének megduplázása 60 milliárd forintot hagy jövőre az… tovább »

Oldalak 1 - 212