BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

a tanulni szeretnél most a tiéd a pálya, ugyanis a kormány jelentős összegeket fordít a tanulni vágyók képzésére. Most te is részesülhetsz ezekből a támogatásokból!

Az Újra Tanulok program tovább folytatja sikeres működését, melynek a segítségével, akár a jogosítványodat is megszerezheted ingyen!Óriási lehetőség, hiszen tudjuk, hogy manapság egy jogosítvány megszerzése, akár több százezer forintba is kerülhet, de a legjobb esetben is meghaladja a 100 ezer forintot! A programban emellett nagyon jó és piacképes szakmát adó okj képzéseket is el lehet végezni!

A három éves program lefutása alatt összesen 44 milliárd forint támogatást adtak a tanulni vágyóknak.

A program elsősorban, de nem kizárólag olyan embereknek készült, akik alacsony iskolai végzettséggel rendelkeznek és nincsen állásuk, de részt vehetnek a képzéseken, olyan emberek is, akiknek már van munkájuk, állásuk, sőt a közmunkások is részt vehetnek a programban.

Nagyon nagy hangsúlyt kap a programban a nők képzése, a fogyatékkal élők képzése, illetve azoké az embereké, akik olyan régiókban laknak, ahol a térség eleve hátrányos helyzetű.Nagyon fontos célkitűzés, hogy az ő munkaerő piaci helyzetükön javítsanak.

A választható képzések jegyzéke itt található meg és tölthető le :

http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=full_tamop_216_12

Ingyenes jogosítványt az alábbi megyékben lehet szerezni.

Ingyenes C kategóriás jogosítvány szerezhető az alábbi megyékben : Baranya megye, Komárom – Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye

Ingyenes D kategóriás jogosítvány szerezhető az alábbi megyékben : Baranya megye, Komárom – Esztergom megye, Nógrád megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye

A képzésekre a helyileg illetékes munkaügyi központokban lehet regisztrálni, itt kell jelezni és benyújtani igényét a képzésre, ezt az igényt pedig egy hónapon belül fogják elbírálni.
Ezzel a programmal egy fantasztikus lehetőséget adnak a közmunkásoknak, is, hogy piacképes szakmát szerezhessenek, ezzel piacképes álláshoz juthassanak és egy biztos megélhetésük legyen.

A legkülönfélébb kategóriájú jogosítványok is megszerezhetők a programon belül, és vizsgák szinte mindenhol elérhetők. Ezek ára 100 és 150 ezer forint között mozog. Betegkísérőt és ápolót is minden megyében képeznek.

Ez a program Uniós támogatással valósulhat meg, a Széchenyi terv keretein belül és egészen 2015. tavaszáig lehet élni a lehetőséggel! Ez egy olyan fantasztikus program, melyben mindenkinek érdemes részt venni!Tájékozódj, hogy jogosult vagy-e az ingyenes képzésekre, mert most segíthetsz magadon, javíthatsz a sorsodon egy új szakmával, egy új állással.

forrás:palyazatfigyelo.info

26 hozzászólás ehhez - Ingyenes jogosítvány, okj tanfolyamok!

 1. Balog mátyás mondta:

  Nagy szüksegem volna ra a ingyenes jogsira tesenek hivni 06702702868 vagy 0636630541

 2. Balog mátyás mondta:

  Azt szeretném mondani hogy a ingyenes a jogositvany akor tesenek fel hivni mert leszeretnem rakni mert nagyon szükségem van rá köszönöm és tesenek fel hivni telom:06702702868 vagy 0636630541!!!!!!

 3. Vig Szabolcsné mondta:

  Téleg ingyenes jogosítvány akkor szereteni letteni . azt kérdezném komáromban melyik foglalkozik. Hívjon fel:06307200215

 4. fodor noémi mondta:

  Szükségem van a b kategoriás jogositványra , ha tényleg ingyenes akkor hivjanak 06303123777 BARANYA MEGYE

 5. Nagy Attila mondta:

  Nagyon szeretném le tenni a b kategóriás jogosítványt! nagy szükségünk lenne rá, két kis gyerek és albérlet mellett eddig nem került rá sor…! elérhetőségem! 06 30 528 8482 jelzésüket várom! :-)

 6. Burainé Farkas Szabina mondta:

  Üdv 3 gyermekem van szeretnék B jogosítványt de sajnos soha nem fog össze jönni ez az összeg rá nagyon nagy segítség lenne ez így ha tényleg ingyen lehet megszerezni a B jogsit köszönettel : Burainé

 7. KUKLA GÁBOR mondta:

  KÉREM HA VALAKI TUD HOGY HOL LEHET JELENTKEZNI E KATEGÓRIÁJÚ JOGOSÍTVÁNYRA KÉREM SZÓLJON EBBE AZ ÜGYBE NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM !!

 8. Robi mondta:

  Mosonmagyaróvár körzetébe milyen lehetőség van

 9. Szabina mondta:

  Jónapot engen érdekelne hogy b kategoriában lelehet e tenni? Mi a feltételei és hogy igy kb mennyibe kerülne és mennyi idöbe telik. Bács-kiskun megyében?

 10. Nagy Atilla mondta:

  Kunhegyesi vagyok. Szeretném letenni a B kategóriára a jogosítványt, nem lehet világosan látni hogy hol lehet regisztrálni..Kárem segítségüket, Köszünöm.

 11. kiss brigitta mondta:

  nagyon nagy suükségem lenne rá kérem hivjanak fel 06 30 287 94 92

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Üzenet: