BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Újabb megszorítások!

Avagy egy 25 éves géniusz megoldja Budapest közlekedési gondjait. Dubai-ban!

“A BKK vezetői viszont nem akarták, hogy megszólják őket, ezért inkább utaztak.” Micsoda önfeláldozás. Adózzunk vezetőink előtt tisztelettel ezért. És fizessünk be önként plusz pénzt az államadósság csökkentésébe. A rendőrök BKV bérletének áfájára nem futja addig, amíg ilyen sok az államadósság.

Köszönjük, hogy magunk is részt vehettünk ebben a munkában, az út adóforintokból való finanszírozásában.

http://nol.hu/belfold/vitezy_david_olcson_jarja_be_a_vilagot

Vitézy Dávid olcsón járja be a világot
Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója tavaly őszi kinevezése óta számos országot bejárt az adófizetők és az Európai Unió pénzén – írja a Blikk.

A lap cikke szerint Vitézy többször járt Londonban, Norvégiában, Dubajban, de megfordult Brüsszelben és Sevillában is. A BKK sajtóirodája szerint 600 ezer forintba kerültek ezek az utak. Azt nem sikerült megtudni, hogy főváros és cégei is finanszírozták-e ezeket az utazásokat, és mennyivel, mert ennyi útra szállással, étkezéssel 600 ezer forint túl kevésnek tűnhet.

A Blikk úgy tudja, hogy az oslói út költségeit a Budapesti Közlekedési Szövetség állta, míg az egyik londoni utat a városháza fizette. Emlékeztetnek: Oslóba és Sevillába minimum 80-100 ezer forintból repülhet el egy utas, míg London és Brüsszel már 26 ezer forintból is, ha jó előre lefoglalják a jegyet. Dubajba csak a repülőjegy 150 ezer forintnál kezdődik, ráadásul információik szerint Vitézy nem is egyedül utazott oda, hanem igazgatói tanácsadójával, aki egyébként egyben Vitézy édesanyjának brüsszeli titkára is.

Dubajban az a nemzetközi közlekedési szervezet, az UITP szervezett konferenciát, amelynek tagja többek között a Volán, a MÁV és a Debreceni Közlekedési Vállalat is. Ám ők nem utaztak el a fényűző helyre. „A rendezvényre vonatkozóan az a döntés született, hogy a jelenlegi gazdasági körülmények között nem javasolt a részvétel” – indokolta lapnak  Hackl Mónika, a MÁV Start szóvivője a távolmaradást.

A BKK vezetői viszont nem akarták, hogy megszólják őket, ezért inkább utaztak.”Szégyen lett volna a magyar fővárosra nézve, ha 1893-as egyik első rendezőként, hosszú évtizedek után először, nem vett volna részt a UITP kongresszusán” – tudatta válaszlevelében a BKK sajtóirodája.

2 hozzászólás ehhez - A BKK vezetői viszont nem akarták, hogy megszólják őket, ezért inkább utaztak.”

  1. jolokia mondta:

    Ha Fideszes akkor meheeeet csak haza ne jöjjön többé. Mert az fix, hogy fideszes ez a szent ember.

  2. bronzi mondta:

    A véleményem? Tömény hányinger!!!

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.