BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Tisztelt kollégák.

A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete 2011. május 6-án tartott demonstrációban az alábbiak szerint vesz részt.

Az RKDSZ gépjárművei 13.00 órától gyülekeznek a Hősök terén. A gépjárművekkel a Hősök terén, a Szépművészeti Múzeum felőli oldalon, az úttest és a díszburkolat közötti betonos területen helyezkednek el. Az érkezés során folyamatosan töltik fel a betonos területet, amelyet rendezők útján koordinálnak. Amennyiben a Szépművészeti Múzeum felőli oldalon nem férnek el, úgy a gyülekezést a Műcsarnok felőli betonos oldalon folytatják. A gyülekezés során a közúti forgalmat nem akadályozzák.

A rendezvény 14.00 órakor veszi kezdetét, melynek keretében a résztvevők,  az alábbi útvonalon, autós felvonulás keretében szervezetten átközlekednek a Pesti alsó rakpartra.

XIV. Hősök tere – VI. Andrássy út – V. Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Kossuth Lajos tér – Balassi Bálint utca – Balaton utca – Szemere utca – XIII. Szent István kit – Margit híd – II. Margit krt. – Moszkva tér – Krisztina kit – I. Attila út – Alagút – Lánchíd – V Roosevelt túr – Akadémia utca – Kossuth Lajos tér – (Garibaldi lehajtó) – Pesti alsó rakpart

Ezt követően csatlakozunk a „gyalogos” demonstráció többi résztvevőjéhez.

Tisztelt kollégák. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a demonstráció során a KRESZ és az egyéb hatályos jogszabályok betartása kötelező. Demonstrációnkat felvezető és záró autó fogja kísérni.

Hölgyeim, Uraim! A törvényes lehetőségeken belül mindennel hívjuk fel magunkra a figyelmet! A kereplőt, a dobot, a légkürtöt és „veszélyes helyzetben” az autókürtöt nem tiltja jogszabály! A jelenlegi helyzetünket egyértelműen veszélyesnek minősíthetjük.

Találkozunk: 2011 május 6-án 13 órakor a Hősök terén.

Nyomtatható: demó menete

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.