BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Egyebek mellett a Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének elnöke Vincze Tibor azért szervezete meg ezt a választmányi gyűléssel egybekötött sajtótájékoztatót, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy Magyarországon jelenleg az érdekképviselet szerepe csupán „formális”. Mivel a rendészeti ágazatban működő érdekképviselet túlnyomó többsége, a kormány ideológiájának végrehajtói.

Vincze Tibor úgy gondolja, hogy a rendőrségnek, mind struktúrájában, mind erkölcsi és anyagi elismerésében nagyon nagy változáson kell, hogy keresztül menjen, annak érdekében, hogy egy valós közrend és közbiztonság megvalósulhasson.

A jelenlegi a Minisztériumi és Országos rendőri vezetés figyelmen kívül hagyja, a más külső plénumokon is megjelenő és problémákat felfedő szakszervezet kritikáit, akik már sokszor, más eszközt nem találva, csak is a médiumok nagy nyilvánosságát kihasználva próbálja elérni tagságuk és ezzel a rendészeti állomány érdekképviseletét.

Az ésszerű és tárgyilagos, a tényeket feltáró érdekképviselet szükségességét, nem csak az állomány érdekvédelme indokolja, hanem a szervezeten belüli szélsőséges, radikális eszméket is magának valló szervezetek térnyerése. Fontos továbbá, hogy Magyarországon egy egységes és az állam által finanszírozott erőszakszervezet legyen, amelyet RENDŐRSÉGNEK hívnak. Ebben a szervezetben minden egyes dolgozó súlyának és érdemeinek megfelelő egzisztenciális ás anyagi elismerésben részesüljön. Amely jelenleg csak állom.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.