BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Bemutatkozó látogatás az Országos Mentőszolgálatnál…

avagy elindul az érdemi egyeztetés…

Az Országos Mentőszolgálat jelenleg regnáló főigazgatója, Máthé Gábor Úr 2017. január hó 12. napjára meghívta az Országos Mentőszolgálatnál képviselettel rendelkező szakszervezeteket egy rövid bemutatkozásra és egyeztetésre, figyelemmel a 2017. január 16. napjától bekövetkező főigazgatói „székváltásra”.

A rövid, ám történelminek számító bemutatkozó „értekezleten” jelen volt a 2017. január hó 16. napjától a főigazgatói posztot betöltő Dr. Csató Gábor Úr is.

A meghívottak, így a Toma Lajos vezette Mentődolgozók Önálló Szakszervezete, a Dr. Kusper Zsolt által képviselt Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége, valamint a Kiss Sándor elnök által vezetett Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének képviselői kaptak lehetőséget egy gyors bemutatkozásra, valamint jövőbeni, illetve jelenlegi munkavállalói problémák, felvetések megoldására, az érdekképviseleti egyeztetések megindulására vonatkozó elképzeléseiknek adtak hangot.

Dr. Csató Gábor Úr rövid expozéjában tájékoztatta a szakszervezeteket, hogy a jogszabályok maradéktalan betartása mellett a bajtársak érdekeinek szem előtt tartása fogja kísérni munkásságát, a szakszervezetek vonatkozásában pedig  a lehetőségek számbavétele után lesz lehetőség, hogy az esetleges érdekképviseleti  egyeztetések színtereiről szót ejthessünk…

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.