BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

A kolléga engedélyével olvassátok a facebookra feltett, azóta az egész ország által megismert írást!


“Tisztelt” Miniszterelnök Úr !

Jó lenne ha felébredne és kicsit körbenézne, valamint abbahagyná a ködösítést !!! Pont olyan semmirekellő mint az elődei voltak,akiket annyit pocskondiázott !

Mit papol itt közbiztonságról ???

A sok birka meg beveszi, csak nekik nincs rálátása a dolgokra.

Méghogy kiemelt támogatás a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában ! Valójában mindenkitől elvonás, csak a kedvenc terrolelhárítási legényeinek jut minden, ami szemnek szájnak ingere.

Amennyiben az időm engedi, majd megválaszolom azt a kedves levelet, amit küldött a semmiségi törvénnyel kapcsolatban.

Bár tudom, hogy valamelyik segg, avagy talpnyalója fogja elolvasni és nem is meri átadni Önnek, de reménykedem, hogy valahogy eljutnak a soraim Önhöz.

Ha esetleg nem mondták Önnek a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra.

Mint azt az egyetlen valamirevaló tábornok le merte írni a végeken nincs pénz semmire (értsd: papír, WC papír, tolmács, szakértő) a maga által létrehozott TEK nevű semmirekellő társaság meg Q7-es Audikkal furikázik ! VÉRLÁZÍTÓ amit művelnek !!

A helyi szerveknél az őrmesterek 80-100 ezer forintot keresnek (ebből éljen meg a sok megélhetési politikus mint a Lázár haverja) amiért elvárják, hogy friss, fitt, művelt, pihent és mindíg hadrafogható legyen.

A TEK-nél pedig ugyanezen őrmester annyit keres, mint a helyi szervnél egy alezredes alosztályvezető. Közben pedig SEMMIT NEM CSINÁLNAK !!! Ne feledje, ezek az emberek közülünk mentek oda és elmesélik, hogy egész nap sportolás, uszoda, lézengés a program. Hibá akarják befogni a szájukat, hogy mennyire titkos a tevékenységük !!! VICC !

Na ez a magyar közbiztonság !

Bajusz Ferenc r. őrnagy

5 hozzászólás ehhez - “emberségből példát, vitézségről formát……” Meghúzta a bajuszát. :-)

  1. bronzi mondta:

    Nyugger! Ottó rendkívűl jól megfogalmazta, hogy egy járőr munkája milyen veszélyekkel jár. Maximálisan egyetértek vele. A Feri levelével szintén. (A főhadnagyból lett dantártábornok ezt egyből politikai támadásnak vélte.) Fönökei utasítására. Oda csahol, mert onnan kapja a koncot. Ilyen a világ! Sajnos én is úgy látom, mint “harijan”, hogy ezeket ott a nagy magas fellegekben nem érdekli az, hogy Veled, Velem, Velünk mi lesz. Magyar Köztársaság 2011.

  2. Okoskodó mondta:

    Nahát akkor most már mindenképpen, ha másért nem, akkor az őrnagy úrért is ki kell menni április 16.-án. “Egy mindenkiért, mindenki egyért!”

  3. harijan mondta:

    Hát igen,- én is amondó vagyok nem igazán talál nyitott fülekre ahova és akinek ezt a levelet szánták. (bár ne lenne igazam)
    Mindenesetre elismerésem a levél írójának a bátorságáért.

  4. nyugger2 mondta:

    A megszólított pökhendi,zsebredugott kézzel beszélgető műveletlent nem érdekli ez a levél.Pszichésen beteg.

  5. nyugger mondta:

    Ehhez nehéz bármit is hozzáfűzni, tisztelem és becsülöm az őrnagy úr bátorságát és elszántságát. Ugyanakkor a mai viszonyok közepette aggódom is érte.
    De egy kis adalék a gondolataihoz:
    Simonyi Ottó urat talán nem kell berkeinkben bemutatni senkinek, az alábi mondatainak szomorú apropója az esztergomi eset volt, ahol egy kollégánk életét vesztette.
    Simonyi Ottó: „A járőrnek a munkája a legveszélyesebb, veszélyesebb, mint a feketeruhásoké. Ismeretlen helyszínre érkeznek, illetve lehet, hogy ismeri azt a helyszínt, mert már járt ott, de nem tudja, hogy kik vannak benn, kik kerülnek oda, ő nem tud előzetes megfigyelést folytatni, nem tud elbújni a bozótba este megfigyelni, hogy ki ment be. Ő belekerül egy helyzetbe, és neki csak reagálásra van lehetősége általában.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.