BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

KIÁSSÁK A 40 ÉVES KOR ELŐTT ELHUNYT ÁLLAMPOLGÁROKAT?

2011. május 20., péntek | Szerző: Milfajt_Ferkó | Rovat: pénz élet halál

2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk.

Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta véleményét Lázár János. „Nincs is annál könnyebb, mint a föld alatt feküdni és várni, hogy csendben elbomoljunk.” – tette hozzá Rogán Antal, aki szerint ideje lenne felülvizsgálni az idő előtt elhunytakat, hátha csak szimulálnak és valójában élve fekszenek a föld alatt, kerülve az értékteremtő munkát.

Nem lesz könnyű annak sem a dolga, akit korai halálon kapnak a NAV ellenőrei, ugyanis 5 millió forintig terjedő bírsággal sújthatják, aki a szabályt megszegi, vagy mellé temethetnek egy hajléktalant.

Ezen kívül hozzátartozóit kötelezhetik arra, hogy bejárjanak az elhunyt helyett dolgozni, vagy legalább megfizessék a halála előtti egy évben elért átlagkeresete után járó közterheket. A kormány a szabály bevezetésétől a romló életösztön és halálozási morál javulását várja.

http://hircsarda.blog.hu/2011/05/20/kiassak_a_40_eves_kor_elott_elhunyt_allampolgarokat?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=twitter&utm_campaign=blhshare

13 hozzászólás ehhez - És a sok bosszúság után egy kis humor…..

  1. Agyarország mondta:

    20 év alatt módszeresen privatizáltak (ELLOPTAK!) mindent.
    Most a nyugdíjunkra fáj a foguk…
    NE HAGYJUK!!!

  2. wadkorte (alias Szöszi) mondta:

    Lapzártakor érkezett:
    “Megbízható forrásból értesültünk, hogy korra, nemre, vallási és etnikai hovatartozásra való tekintet nélkül büntetésben részesülnek az életüknek önkezükkel véget vetett elhunyt magyar állampolgárok. Nekik kell majd kiásni a 40 éves koruk előtt elhalálozott munkakerülőket.
    A kormányzati tervek között szerepel továbbá egy olyan testület felállítása, amely összegyűjti, és hazahozza a megélhetési célból külföldön tartózkodó, netán ott letelepedett magyarokat, hiszen mégiscsak hallatlan, hogy önös érdekeiket Magyarország érdekei elé helyezik! A haza most azt kívánja tőlük, hogy a külföldön megszerzett javakat haladéktalanul szolgáltassák be a Rédly Elemér győri katolikus plébános által életre hívott államadósság-csökkentő alapba, majd ezt követően vállaljanak közös sorsot dolgozó honfitársaikkal!”

  3. Agyarország mondta:

    http://www.youtube.com/watch?v=1zw2ZKdN8y0

    “Végre van egy nagy tekintélyű ember, aki megszólal az eddig félrevezetett emberek érdekében. Szavaival és mondatai tartalmával maximálisan egyetértek. Ma nem visszahívható választottak, hanem pártok uralkodnak. Beszámoltatási, képviseleti,visszahívhatósági kötelezettségek nélkül. Az Alkotmányt ennek a lehetetlen helyzetnek a megszüntetése irányában kell módosítani. Különben marad a jelenlegi helyzet.”

  4. Rommel mondta:

    A senkik ugye mi vagyunk, ők nagy emberek, ők kapnak belőle:-)

  5. Rommel mondta:

    A magánnyugdíjakkal az volt a gond, hogy nem az állam – politikusaink – lopták a pénzünket, hanem a bankok.
    Valamint ugye a magánnyugdíjas cuccot örökölhette a hozzátartozó.
    Szóval nyugodjatok meg, megdögölhettek, sőt, minnél később, annál jobb, inkább 56 évesen, mint 40 előtt.
    Mert mostmár amit magad után befizettél, az megy a közösbe, mikor megholtál:-) Senki sem kap belőle semmit.

  6. ........................ mondta:

    Tartsuk szárazon a puskaport, mert:

    “A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.”

    (Edmund Burke)

  7. ........................ mondta:

    Bocs a károgásért, de…
    A jelenlegi helyzetben semmi kedvem humorizálni.
    Magyar emberek életéről, sorsáról van szó.
    A helyzet véresen komoly.

  8. Szabó Zsolt mondta:

    A mely birtokot valaki méltó szolgálatjával szerzett, attól soha meg ne fosztassék (Aranybulla – 1222)
    Úgy látszik, hogy a jelenlegi kormányzó-pártok sem tanultak az országgyűlési választás kimeneteléből.
    Nincsenek tisztában a joggal, a történelemmel és a nemzetet alkotó emberek érzéseivel, nehézségeivel. Az 1222. évi XVII. törvénycikk kimondja, hogy szerzett birtokától senki meg ne fosztassék.

    “A mely birtokot valaki méltó szolgálatjával szerzett, attól soha meg ne fosztassék.”

    A fenti cikkely nem máshonnan való, mint az ARANYBULLÁBÓL.
    Magyarország Alkotmánybíróságának tagjai talárjuk felett viselt láncukon az ARANYBULLA pecsétjének egy másolatát hordják, ezzel szimbolizálva a jog hatalmát az állami önös akarat felett! A székesfehérvári Csúcs-hegyen álló ARANYBULLA –emlékmű talapzatán is az alábbi felírat olvasható:

    “Méltó szolgálattal szerzett birtokából, soha senki meg ne fosztassék.”

  9. Szabó Zsolt mondta:

    „Van okunk elégedetlenkedni: a munkanélküliség, és jönnek az újabb megszorítások. Egyformán mondjuk meg a magukét minden politikusnak, oldalaktól függetlenül. Persze semmi sem kovácsol össze jobban, mint a közös ellenség, még ha ebben az esetben nincs is igazán megfogható alakja. A közös ellensége a kilátástalanság, az ország rossz gazdasági helyzete, a kormány megszorításai, és mindenekelőtt a munkanélküliség.
    A megszorításokkal támadást intéztek az ellen a kis jóléti állam ellen, ami még megmaradt. Le akarják építeni a közegészségügyet, a közoktatást, felemelni a nyugdíjkorhatárt, miközben így sincs munka. Ebből lett elegünk, akik így nem is igazán konkrét, megfogható és azonnal teljesíthető célért tüntetünk, hanem azért, hogy felhívjuk a figyelmet a problémákra.
    Az egyik 68-as hangulatú jelmondatunkban azt üzenjük a politikusoknak:

    “Ha nem hagytok minket álmodni, nem hagyunk titeket aludni”.

    A tüntetéshullám sajátossága, hogy nem áll mögötte egyetlen politikai oldal sem, és egyik érdekeit sem szolgálja. A válság kezdte óta a kormány foglalkozott mindenféle témával a vallás szerepétől az oktatásban a legfelsőbb bíróságot érintő ügyekig.

    Idejöhetnek a politikusok, de lehet, hogy nem hallgatjuk meg őket.”

    Ó, én hülye!!!

    Ez egy spanyol hír!!!

  10. okoskodó mondta:

    És ez lehet, hogy nem is vicc. Ezektől minden kitelik.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.