BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

11 hozzászólás ehhez - Ha elnök lehetnék? Mese, vagy valóság?

  1. Agyarország mondta:

    20 év alatt módszeresen privatizáltak (ELLOPTAK!) mindent.
    Most a nyugdíjunkra fáj a foguk…
    NE HAGYJUK!!!

  2. Agyarország mondta:

    HOL A PÉNZ??????????????????????

    http://www.youtube.com/watch?v=O7bN2AZvvVo&feature=related

    “Megrázó részletek arról, hogy kik és miért juttatták hazánkat mostani gyászos állapotába. Jelenczki István új dokumentumfilmje azt a történelmi folyamatot mutatja be, ahogyan a belső és külső hatalmi erők felszámolták a nemzeti vagyont, átjátszották és játsszák át mindazt az örökölt és megtermelt tulajdont, amit őseink évszázadokon át létrehoztak.
    Nem szeretem az ilyen fajta terjesztést, jó lenne ha minél többen megvennénk hogy ezzel is támogassuk a készítőket, de most fontosabbnak érzem hogy minél gyorsabban minél több emberhez eljussanak ezek a felvételek, hogy tisztán láthasson a magyar ember.”

  3. Agyarország mondta:

    http://www.youtube.com/watch?v=1zw2ZKdN8y0

    “Végre van egy nagy tekentélyű ember, aki megszólal az eddig félrevezetett emberek érdekében. Szavaival és mondatai tartalmával maximálisan egyetértek. Ma nem visszahívható választottak, hanem pártok uralkodnak. Beszámotatási, képviseleti,visszahívhatósági kötelezettségek nélkül. Az Alkotmányt ennek a lehetetlen helyzetnek a megszüntetése irányában kell módosítani. Különben marad a jelenlegi helyzet.”

  4. justfire mondta:

    Na mire ?
    Az még szebb, h. van olyan ismerősöm, akik mindenféle őrző-védő meg hasonló szakmákból jöttekkel együtt már évek óta gyakorlatozik, fejlesztgetik tudásukat, etc. Szegény pára azt löki, h. tudják régóta, h. mi készül itt Magyarországon, és tudják, h. Ez ELLEN !!! nekik mi lesz a dolguk. Én meg már arra gyanakszom, h. őket baromi jól ki és fel fogják használni… jó mi ?
    Ja ezekből a csoportokból egészen sok lett mostanság.

  5. Lowland mondta:

    Ide teszemfel ezta dolgot, mert ez a legfrisebb:
    Vidéken volt dolgom ma, az egyik megyei rk. rendőrre mondta:
    Évek óta szeretne az abba csapatba tartózni, amelyeket a megyék állítanak ki tömegoszlatáskor – mondta a csapat megnevezését is, de nem jegyeztem meg, itt kérek elnézést a szakmaiatlanságomért – mikkor április elején elkezdődtek a megmozdulások, – még ahogy tudom nem a rendvédelmiek kezdték – hirtelen felvették ebe a csapatba és mindjárt megkapta a legújabb védőfelszerelést is. Azon kivűl 100 db vadonatúj AMD-t is kaptak. Úgy tudja az említett kolléga, hogy ennek a csapatnak 20%-al emelték a létszámát. Kérdem, én mire akarják felhasználni aktív rendőr kollégáinkat? Először ki akartam rakni valamelyik civil portálra, de megmondom őszintén nem mertem.

  6. GyurkoA mondta:

    igen-igen…

    Amióta folynak a tiltakozások, nálam is megbolondul minden informatika…

  7. zajac mondta:

    Bocsi mindenkitől, behalt a gépem… Hiánytalanul kinn van minden.

  8. GyurkoA mondta:

    )))))))))))
    “mindenki annyit ér …”

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.