BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Tisztelt olvasóink.

Az alábbi helyreigazítást tesszük közzé.

A “a sikertelen “seppuku” a parlamentben” című cikkünket az oldalról töröltük, illetve a mno.hu cikkére cseréltük le, a cikkben érintett személyek megkeresése alapján. Tisztáztuk, hogy a felszólalás nem a rendőrök ellen irányult, hanem azok érdekében, csak a sajtó közléseiből lehetett esetlegesen téves következtetést levonni erre vonatkozólag. Mivel nem lejáratásról volt szó, és erre több olvasónk is felhívta a figyelmünket, ezért a cikk törlése mellett döntöttünk.

A cikket semmilyen politikai tartalommal nem kívántuk megtöltetni, a szokatlan viselkedési formának állítottunk görbe tükröt.

Az RKDSZ továbbra sem megy el szó nélkül amellett, ha valaki a rendőröket, a rendőrséget le kívánja járatni, minden ilyen esetben reagálni fogunk.

A cikk hozzászólásait is fent hagyjuk, mivel mások véleményét is tiszteletben tartjuk.

Továbbra is kérjük olvasóinkat, kritikáikkal is támogassanak minket, hogy tájékoztatásainkban mindig  pártatlanok tudjunk maradni.

RKDSZ

4 hozzászólás ehhez - Helyreigazítás

  1. zajac mondta:

    Kezdő vagyok, de igyekszem erősen. Remélem látszik az oldalon. :-)

  2. you dontlie mondta:

    Ez becsületes dolog volt!Nem kell mindent elhinni,amit a sajtó egyes képviselői manipulatív módon el akarnak hitetni.Téged is átvertek…

  3. zajac mondta:

    És ezért állítom azt, hogy hasznos segítség a kritika. :-)

  4. yooseph mondta:

    Gratulálok!
    Ez így helyes. Nagyon ritka a mai világban, hogy valaki őszintén bevallja, hogy tévedett.
    A tanulság, hogy máskor nem szabad elhamarkodva ítéletet alkotni bármi vagy bárki felett is. Először gondolkodjunk el rajta egy kicsit mindenki szemszögéből. A mai felgyorsult világban tudom ez nehéz.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.