BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Hitelcsere program rugalmas feltételekkel!

Az RKDSZ és a Letbroke Kft. 2012. április 27.-én együttműködési megállapodást kötött, hogy a szakszervezet tagjai részére magas szintű pénzügyi tanácsadási tevékenységet indítson útjára, ami segíti a tagokat a pénzügyi, biztosítási termékek közötti választásban, kedvezményeket tesz elérhetővé, illetve bizonyos termékek elérését on-line módon is megköthetővé teszi, egyszerűsítve ezzel a mindennapi életet.

Milyen lehetőséget kínálnak a hitelpiacon, azok részére, akik mérsékelni szeretnék a lakáscélú hitelek havi terheit? Hogyan tudja segíteni a Letbroke Kft a RKDSZ tagjait a hitel csere programban?

Kiemelt bankpartnerünk Hitelcsere programon keresztül kínál kedvezőbb lehetőségeket azok részére, akik rögzített árfolyamon végtörlesztettek és a forint alapú hitelük kamata a 12%-ot meghaladja. Az önerőből végtörlesztők részére, ha mégis szükségük lenne forrásra, a régi hitelük törlesztő részletének összegéig újra felvehető hitel, akár az ingatlan értékének 80%-ig, minimálbérrel. Ez a konstrukció csak a végtörlesztés után 1 évig érvényes.

Kinek ajánlja még a hitelcsere programot?

Azoknak, akik módosítani szeretnének a hitelszerződésüket, de a jelenlegi bankjuknál ezt nem tudták elérni. Ilyen lehet, ha további szabad felhasználású hitelhez kívánnak jutni, fedezetet szeretnének cserélni, futamidőn akarnak módosítani, vagy akár, ha az adósok személyén kívánnak változtatni.

Mi a lényege az adósságrendező hitelnek?

Amennyiben többféle hitellel rendelkezik (autóhitel, személyi kölcsön, folyószámlahitel, hitelkártya stb.), nagymértékben csökkenthető a havi törlesztő részletre fordított összeg, ha egy jelzáloghitelben összevonásra kerül, és így nem kell az eltérő fizetési napokat sem külön számon tartani.

Milyen feltételeknek kell megfelelni, mennyi hitelt nyújt a bank?

Általánosságban elmondható, hogy a bírálatnál az elmúlt 12 hónap fizetési fegyelmét vizsgálják, és nem lehet 30 napnál több késedelem. A bank értékbecslése alapján az ingatlan értékének legalább 6 millió forintnak kell lenni, aminek maximum 80%-a adható. Érdemes tudni a jelenlegi aktuális fennálló tartozás összegét és kalkulálni az ingatlan jelenlegi piaci értékével.

Milyen költségei vannak a hitelcsere programnak?

A szakmai tanácsadás az RKDSZ tagok részére ingyenes. A hitelfelvétellel kapcsolatos költségek a hitelbe beépíthetők, így akár induló költségek nélkül juthat a hitelkiváltáshoz.

Mennyivel csökkenthető a havi törlesztő részlet?

Egy 7 millió forintos lakáshitel esetén akár már 72 ezer forintos törlesztő részlet is elérhető 20 éves futamidő mellett. Hitelkiváltáskor egy 2%-os kamatcsökkenés havi szinten több mint 10 ezer forint megtakarítást jelent, 1 évben pedig több mint 120 ezer forintot.

Hogyan kaphat ajánlatot a hitelcseréhez?

A Letbroke Kft. weboldalán keresztül info@letbroke.hu kell eljuttatni az igényeket vagy hívjanak bennünket. Ezt követően eljuttatunk egy előszűrő adatlapot, amelyet kitöltve vissza kell juttatni hozzánk. Ennek alapján személyre szabott ajánlatot tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

Milyen fórumokon érhető el a Letbroke Kft. munkatársai?

Elsősorban e-mail-en, telefonon, vagy akár személyesen is elérhetőek vagyunk

Elérhetőségeink: telefon: 06 1 445 1 446 / Kovács Tamás ügyvezető 06 30 773 98 21 e-mail: info@letbroke.hu web: www.letbroke.hu személyesen, telefonos egyeztetés alapján az ország különböző pontjain elérhetőek mobil regionális képviselőink, akik személyre szabott ajánlatot tudnak Önnek biztosítani.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.