BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

November 09-én Kiss Sándor az RKDSZ Győri tagszervezetének elnöke kérdést intézett Dr. Szabadfi Árpád rendőr dandártábornokhoz az ottani átszervezésekkel kapcsolatba, amelyre a válasz megérkezett.

GVÖR-MOSON-SOPRON MEGYEI RENDÖR-FÖKAPITÁNYSÁG 9024 Györ, Szent Imre u. 2-4. Telefon: (961 520-006/~11-86

Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete Győri Tagszervezet

KISS SÁNDOR Elnök Úr !

GYÖR Szövetség út 17.

2009. november 9-en kelt, Főkapitány Úrnak címzett levelére válaszolva az alábbiakról tájékoztatom:

  1. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság új állománytábláját, a 19/2008. (IX. IB.) IRM rendelet 2. §. (7) pontjának megfelelően – mint hatáskörileg illetékes parancsnok – az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője hagyta jóva. Az állománytábla módosításról szóló hivatalos értesítés fénymásolatát, valamint a szervezési állománytáblát a Humánigazgatási Szolgálatnál ismetelten megtekintheti.
  2. A Rendészeti Igazgatóságon az állomány költöztetése, informatikai jogosultságainak módosítása, az átszervezés folytán szükséges feladattervek készítése Főkapitány Úr jóváhagyásával történt, illetve történik. A Győr­-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője – mint munkáltatói jogkörgyakorló jogosult a fenti döntések meghozatalara.
  3. A személyzeti nyilvántartás alapján, – 2009. november 16-tól – a Győr; Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi Osztály, Őr- és Járőrszolgálati Alosztályán 16 fő nem az alosztály állományában fogja teljesíteni szolgálatat, melynek oka, hogy e1sösorban az alosztály státuszának felhasználásával tudtuk megoldani a más megye státuszán levő közalkalmazottak, illetve hivatásosok továbbfoglalkoztatását.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.