BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Tisztelt kollégáink.

A mai napon megtartott demonstrációs bizottsági ülésen az alábbi felháborító, egyben mélységesen szomorú dolgot tapasztaltam.

Szakszervezeteitek, ki tudja mi okból, ismét belefogtak a kicsinyes csatározásokba, egymás elleni áskálódásba. Ennek eredményeként esett meg az a szégyen, hogy a rendőrség szakszervezetei képtelenek arra, hogy a közös cél érdekében 2011. április 21-én 10 órától, április 22-én 10 óráig szervezetenként két főt kivigyenek a Kossuth térre!

Ez azért elengedhetetlenül szükséges, hogy  a demonstrációnk folyamatosságát megőrizzük! Szégyen, hogy erre a rendőrségi szakszervezetek képtelenek!

Egyedüliként a Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete tesz eleget ebbéli kötelességének! A többi szakszervezet nem hajlandó erre!

Nem a rendőr kollégáim szégyene ez, hanem azoké, akik képviselik az érdekeiket!

Ezért aztán most nem is a szakszervezetekhez szólok. A rendőr kollégáimat szólítom meg, legyenek aktívak, vagy nyugdíjasok, legyenek bármely szakszervezet tagjai.

Kollégáim. Vegyetek példát tűzoltóinkról, börtönőreinktől, mentőseinktől! Függetlenül attól, hogy a szakszervezetetek mit mond, gyertek ki ti is a Kossuth térre 2011. április 21-én! Én egy kollégámmal 24 óra hosszáig kint leszek. Ne kelljen szégyenkeznünk, hogy csak két rendőr áll ott!

Külön szólok a TMRSZ tagokhoz.

Kollégáim. Ha már a közös meneteléssel nem tiszteltetek meg bennünket, itt az idő, hogy bepótoljátok elmaradásotokat!

Mi ketten kint leszünk!

Kovács István

nyomtatható:Felhívás a rendőrökhöz

4 hozzászólás ehhez - Felhívás a rendőrökhöz.

  1. Helmeron mondta:

    cicamica most demonstráljunk amíg lehet :)
    Ezeket az információkat sajnos mindenki ismeri, de most az állományt kellene aktivizálni minden testületnél! Ne hagyjuk magunkat és mutassuk meg, hogy kiállunk saját magunkért és megfenyegetett társainkért!

  2. cicamica mondta:

    tiszteletre méltó belügyminiszterünk 1996-ba szolgálati nyugdíjba vonult,melyet jelenleg is utalnak neki.több mint 20 kisebb-nagyobb ingatlan tulajdonosa és több 100 milliós megtakarítása!

  3. Helmeron mondta:

    Hajrá! Most ne adjuk fel!
    Mi (börtönőrök) és a tűzoltók kint vagyunk, ha csak 10-15 fő de kint vagyunk! Tájékoztatni kell az embereket mert sokan mást látnak és hallanak, mint a valóság! Elmondhatom, hogy kb. 70%-a a civileknek pártállástól függetlenül velünk van! Minden nap jönnek és megerősítenek erről! Ha csak 1-2-3 órát érsz rá akkor is fel a dzsekit és gyere ki! Látni és látszani!

    Kedden érdekegyeztető lesz 14:00-tól támogassuk jelenlétünkkel a Demonstrációs bizottság munkáját!!

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.