BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

 

Tisztelt RKDSZ, Kollégáim, Barátaim.  Mint néhányan tudjátok, 2013 június 27-én a Markó utcai bíróságon jogerősen is felmentettek engem és három barátomat Hancz Ritát, Tóth Tibort és Hancz Pétert az ellenünk emelt vádak alól. 2009-ben jelentett fel minket Szima Judit, a Tettrekész rendőr szakszervezet örökös vezetője, mindösszesen azért, mert a szemébe mondtam a véleményemet egy taggyűlésen. A szemébe mondtam több velem egyetértő ember nevében is. Ez nem tetszett neki. Ezért feljelentett minket rágalmazásért és becsületsértésért. Az RKDSZ négy éven át következetesen, kitartóan védett, kitartott ártatlanságunk mellett. Kitartottak azon túl is, hogy a rendőri munkám véget ért.

Köszönöm nektek azt, hogy az én esetemhez hasonló vehemenciával kiálltatok az elmúlt négy évben minden Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet, illetve Szima Judit által zaklatott, feljelentett, beperelt, megalázott kolléga érdekében. Ti egyedül álltatok ki ezekért az emberekért! A többiek, a magukat nagyoknak nevező szervezetek röhögve nézték, ahogy a rendőröket zaklatja, feljelentgeti egy szakszervezet és annak vezére.

Tisztelt olvasóm. Az alábbi linken összegyűjtve találjátok meg a négy év olyan ügyeit, melyben a TMRSZ okozta problémákkal kellett küzdeniük. Ha csak átfutjátok a cikkeket, látni fogjátok milyen óriási gondot, problémát, sok kollégának kellemetlenséget és kárt okozott az „egyetlen igaz” szervezet.

http://www.rkdsz.hu/?s=tmrsz

Én összességében több millió forintot, a munkámat és az egészségemet és kicsi híján a családomat vesztettem el ezen ügyek miatt. És egyedül az RKDSZ állt ki mellettem.

 

Köszönöm nektek Barátaim.

Tisztelettel: Laukó László

2 hozzászólás ehhez - Köszönöm nektek Barátaim.

  1. dr. Horváth Zsolt mondta:

    Tisztelt Olvasó!

    Akkor most hogy is van ez? Melyik szakszervezet hogyan áll most jelenleg? Kik is a nagyok és kik a törpék? Sokaknak így múlik el hát a világ dicsősége: kicsit hosszú tündöklés, majd gyors elbukás………

  2. XY mondta:

    Tisztelet mindazoknak, akik Szima Judit ármánykodásainak ellen tudnak állni. Sajnos bármit írunk, bármi cikk jelenik meg, ez a nő sajnos semmiből sem ért, senkire nem hallgat, semmi kudarc nem tudja jobb belátásra téríteni. A sok agy mosott tagjuk, tisztelet a kivételnek, nem sejtik miről is szól a TMRSZ. Nem másról, mint Szima köré épített személyi kultuszról, rombolásról.Mikor tűnik már el ez a személy a közéletből? Sajnos csak kárt okoz. Én nem vagyok RKDSZ tag. De legalább itt leírhatom szabadon a véleményem erről a fondorlatos rosszindulatú nőszemélyről. Őt nem érdeklik az eredmények, a szakszervezetek, csak a saját személyi kultusza. Képes cikkeket kreálni, azután ahhoz regisztrálni több néven majd hozzászólásokat kreálni csak azért, hogy a magát fényezze, kiemelje. Nem szeretnék vele foglalkozni de gondolkozom azon, hogy minden kézzelfogható bizonyítékot összegyűjtve, a gyanús megnyilvánulásaival egyetemben, összefoglalva közzé tenni és terjeszteni. ehhez majd felhívással élni minden rendőr felé akinek bármilyen tapasztalata van a TMRSZ és Szima áldásos tevékenységében, hogy tegye hozzá a maga történetét és terjesszük. Tudja meg a közvélemény, a sajtó, a rendőrség személyi állománya, hogy ki is ez a Szima. onnan jött, mit szeretne elérni, milyen módszerekkel dolgozik és tegyünk végre pontot a megélhetési szakszervezetisek dolgában. Így sosem lesz nyugodt érdekvédő munka, ha van egy károgó, picsogó, rosszindulatú, alapból ellenséges alak, aki kompromisszumképtelen és csak a saját személyi imázsát szeretné építeni. Minden kritikát elfojt, hozzászólásokat kreál, félrevezet embereket csak azért, hogy magát hős érdekvédő személyben tűntethesse fel. Akinek van véleménye a TMRSZ és Szima dolgaival kapcsolatban, írja itt meg, és lehet csinálok egy oldalt, amit mindenhol terjeszteni fogok. Nehogy már Ő mondja meg mi a szakszervezet. Ő egy nulla érdekvédő. A rendőrségnél akire számítani lehet az csak az RKDSZ, a FRSZ, az RV. BRDSZ és Szima a múlt. A görcsős rosszindulat és erőlködés. Zárjuk le a múltat. Hajrá Laukó, Hajrá RKDSZ.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.