BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Budapest – A Klubrádió információi szerint a Belügyminisztérium mindent elkövet, hogy a rendvédelmisek ne tudjanak tüntetni április 16-án. A szaktárca helyőrség elhagyási tilalmat vezet be a különböző fegyveres testületek állományainál.

A rendvédelmisek szakszervezetének elnöke a Klubrádió reggeli műsorában megerősítette, kaptak olyan jelzéseket, amelyek szerint a rendőröket berendelik aznapra, hogy közterületi ellenőrzéseket végezzenek, és megtiltják a laktanya elhagyását.

Kónya Péter előzőleg a Népszabadságnak még csak azt mondta, “az állományt több helyen igyekeznek presszionálni, hogy maradjanak távol, de bízik abban, hogy az efféle befolyásolási kísérletek eredménytelenek maradnak.

Kónya szerint a demonstráció-sorozat és a Hősök terére tervezett jövő szombati országos tiltakozó akció legfeljebb akkor maradhat el, ha a kormányoldal olyan javaslattal áll elő, amely a már szolgálatot teljesítőket megillető, illetve a nyugállományúak szerzett jogait tiszteletben tartja, s a megállapodás végrehajtására megfelelő garanciákat kapnak.

Közben kiderült, hogy az akcióhoz a közterület-felügyelők is csatlakoztak.

http://nepszava.com/2011/04/magyarorszag/laktanyaba-zarna-a-kormany-a-tunteto-rendoroket.html

3 hozzászólás ehhez - Laktanyába zárná a kormány a tüntető rendőröket

  1. Tóni mondta:

    http://velemeny.police.hu/

    TISZTELT KOLLÉGÁK

    A múltban is gyakran előfordultak és minden bizonnyal a jövőben is várhatóak olyan kérdések, problémák melyekkel kapcsolatban fontosnak tartjuk a Rendőrség állományának véleményét, javaslatait.
    Ez a portál azzal a céllal került létrehozásra, kialakításra, hogy az állományt érintő kérdésekkel kapcsoltban lehetőséget biztosítsunk az aktuális kérdőívek kitöltésére.

    Az itt megadott válaszok tartalmilag és statisztikailag kerülnek összesítésre az anonimitás biztosítása mellett.
    A tartalom eléréséhez, illetve kitöltéséhez, regisztráció vagy egyéb azonosítás nem szükséges!

    Ehhez képest az anonimítás csak regisztráció után őrizhető meg :) )különben nix belépés:)

    ennyit a gumicsontról és az egynapos határidőről…

  2. Tóni mondta:

    Ma már a gumicsontot is megkapta elvileg minden hivatásos:)most aztán lehet véleményt kifejteni, ötletelni életpályamodelről, nyugdíjról. De hiába rágódtok rajta holnap reggelig:)mind a kukában fog landolni vagy a Delete gomb tünteti el:)

  3. spongya mondta:

    Na, most megmutathatják a rendvédelmi dolgozók, mennyire lehet őket leamortizálni morálisan. Ha megint engednek a zsarolásnak, hamis ígéreteknek, akkor el vannak veszve.! Viszont ha egységesen kiállnak, akkor kénytelen lesz a kormány visszakozni.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.