BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Folytatólagosan elkövetett bujtogatás vétsége miatt 160 ezer forintos pénzbüntetésre és lefokozásra ítélte Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) főtitkárát a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa.

A bíróság az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: az elsőfokú, nem jogerős ítélet után a katonai ügyész a büntetés súlyosbítása, a vádlott és védője a felmentés érdekében fellebbezett. A pénzbüntetés átváltoztatása esetén négyszáz napos szabadságvesztés terhelné Szima Juditot. A hvg.hu 2008 júniusában számolt be arról, hogy a Budapesti Katonai Ügyészség bujtogatás miatt vádat emelt a TMRSZ főtitkárával szemben. A vád szerint a főtitkár több, a szervezet honlapjára kikerült cikkben támadta a rendőri vezetőket. A katonai ügyészség három írás miatt indított eljárást. A lap akkor arra is emlékeztetett: a TMRSZ-t azzal is gyanúsították, hogy a magyar gárda támogatására kérte a rendőröket.

A TMRSZ 2004-ben alakult, Szima Judit korábbi tájékoztatása szerint 2009 januárjában 4500 tagjuk volt. Szima Judit 2009-es EP-választásokon a Jobbik listájának negyedik helyén szerepelt, így Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád mögött egy hellyel maradt le a brüsszeli képviselőségről. A szakszervezet 2009. május 18-án kötött együttműködési megállapodást a Jobbik Magyarországért Mozgalommal. Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter még aznap kezdeményezte a rendőrség vezetésénél a megállapodás törvényességi vizsgálatát.

Bencze József országos rendőrfőkapitány 2009. május 28-án törvénysértőnek nevezte a TMRSZ működését, amiért ügyészségi törvényességi felügyeleti vizsgálat megindítását kezdeményezte. A Legfőbb Ügyészség (LÜ) a rendőrfőkapitány kezdeményezése nyomán vizsgálatot folytatott ügyészi törvényességi felügyeleti jogkörben figyelmeztetést nyújtott be, továbbá felhívta a szakszervezet elnökét és főtitkárát a Jobbikkal kötött megállapodás felbontására.

Forrás: MTI

89 hozzászólás ehhez - Lefokozták a Tettrekész rendőrszakszervezet főtitkárát

  1. Hógolyó mondta:

    Jenki

    Eddig sem láttunk szívesen a modorod és stílusod , no és mondanivalód miatt , így valószínűleg nem ejtünk könnyeket ha netán más fórumokon kívánsz ömlengeni hős vezéredről .

  2. Irány Kalocsa.......... mondta:

    Fogyni kívánsz irány Kalocsa.

  3. jenki mondta:

    Erre az oldalra a továbbiakban nem kívánok írni, …(moderálva).

    …(moderálva)

  4. ühüm mondta:

    Tisztelt Jenki!
    Jó dolog , hogy magadnak írsz és válaszolsz minekutána még mást küldesz orvoshoz . Gondolkodj el egy kicsit .

  5. Kischner Salamon mondta:

    Ez az oldal tele van antiszemita és gyülölködő megnyilvánulásokkal. Az izraelita hitközösség ilyetén módon történő gyalázása ettől a Laukó nevezetü egyéntől méltatlan.

    A holnapi napon feljelentést teszek az ügyészségen.

    (moderálva)… Az én vallásomat ne merjék a szájukra venni, mert én sem teszem ezt.

  6. Laukó László mondta:

    Már itt is vagyok. Eléggé halott a topic.

    Nézzük csak? Teherautó. Kitől is kaptam. Egyszerű kérdés, egyszerű válasz. Az izraelita hitközösség és a cigány önkormányzat adta. Ezek voltak azok a teherautók,amit magyarország a háborús jóvátétel gyanánt kapott. Volt ott még öt kiselejtezett hungarocamionos Rába is és Paksnál egy uszály várta az összeset. Ezt a balatoni magán tengerészek egylete adta. Volt egy repülőgépünk iks, arra az esetre, ha a szigorúan bizalmas információk felröppennének, azokat a levegőben is begyüjtsük. Ez a gép többször átstartolt a tanya utcával szomszédos játszótéren. Csak mivel mászóka volt az oldalára festve, ezért nem vette észre senki.

    Az uszály kapitányának sógora állítólag egy rkdsz tag szomszédságában lakik! A kamionokat pedig egy rendőr , szintén vélhetőleg rkdsz közeli, bújtatta el a szekszárdi garázsában.

    Így lesz tehát teljes az összeesküvés elmélet. De jó, már nem nyomja a lelkem tovább. :-)

  7. jenki mondta:

    De hála istennek a főtitkárunk bátran kiállt értünk és minden munkaválalóért a kárpát medencében. Ő az egyetlen, aki igazat szól csak hozzánk. Így le is tesszük neki a hűség, pontosan a titoktartáási esküt. Az áruló aki megszegi fizessen neki 500.000-et.

    Eljön az idő, mikor a teherautókérdés is megoldódik. De addig is éljen a főttikár tettrekészsége.

  8. jenki mondta:

    Ez a teherautó dolga nagyon csúnya volt. A mai napig kiver a víz mikor rá gondolok. Majdnem elhordták a cuccaimat. Azután pedig odadták volna az első ügyésznek. Brrrrrr.

  9. jenki mondta:

    nyúl a jó isten majd neked is ad észt. Teszt emlegetése részedről csak azt jelenti, hogy valóban gyenge vagy, mint a harmat. A ronda beszéd csak az RKDSZ-t minősíti.

    Laukó hozzászólásai is a móka meg kacagás mutatja azt, hogy valóban gondok vannak vele, javaslom barátilag, hogy menj orvoshoz, de nagyon hamar, mert még kaphatsz segítséget. Aztán ha irogatni van kedved írd már meg, hogy a teherautókat kitől is kaptad, tán csak nem az RKDSZ komáid segitettek?

  10. Laukó László mondta:

    Most olvastam el az összes beírást.

    Kiss Feri feljebb egy külön hozzászólást írt rólam. Megtisztelő.

    Ugyan ezt írta rólam a TMRSZ honlapjára. Én akartam a TMRSZ főtitkára lenni, meg ilyesmit. Mókás.

    Köszönöm, hogy az egészségemért is aggódsz ferike. Az hogy idegbeteg lennék…. Nem tudom. Nem vettem észre magamon. Jól alszom, jól mennek a dolgaim, egészséges vagyok. Tényleg van fegyverem is. Mint minden rendőrnek.

    Abszolút nem ért semmilyen trauma. Hacsak nem az, hogy tegnap előtt elromlott a fűnyíróm. De csak gyercsacsere kellett.

    Egy dolgot bánok csak kicsit, hogy én is elszegődtem tmrsz-esnek. Nagy ötletnek tünt, de hiba volt. De ez már történelem.

    A TMRSZ viszont a mai napig nem tudja kiheverni azt, hogy felmondtam. A mai napig én vagyok a fő hírük.

    Egyébként ne félj Ferike. Én minden tárgyalásra el fogok menni, és teljesen egészségesen.

    Nagyon örülök, hogy az RKDSZ új honlapja ilyen felkapott lett. Ezzel az adok kapokkal felfuttatjuk kicsit.
    Két nap alatt rendetegen elolvasták. Úgyhogy hajrá előre.

    És ne felejtse el senki,

    az élet móka és kacagás…..

    Bocsi, de ma már nem tudok írni nektek.

    Szép napot mindenkinek.

    Laukó László

  11. ühüm mondta:

    Emberek “hova tűnt kiss feri” .

  12. Laukó László mondta:

    :-)

    Kezd érdekes lenni az oldal. Ajánlom pár helyen.

    Ha már jenki kéri el is kezdem számolni a birkákat.

    1.
    2.
    Csak itt a kommentek között.
    :-)

    Jenki gyerek. Bennem komoly, igen kitartó igaz barátra leltél.

    Ja és a végére.

    Hajrá Nyúl! Nagy játékos vagy.

  13. NYÚL mondta:

    Ok. Barátkozni fogok vele.

    Te Karcsika, pontosabban jenki. Most akkor barátok vagyunk, vagy nem?
    Olyan bátran írogattál eddig, mintha száz éve ismernénk egymást.
    Már tényleg nem tudom mit akarsz. ha így mondom nem jó, ha úgy mondom az sem jó.

    Randizni szeretnél inkább? Lásd a jó szándékom, lehet azt is.

    http://www.iq-teszt.hu/
    Ezen a címen néztem meg az iq-mat. Tévedsz. 117.
    Próbáld meg te is.

  14. jenki mondta:

    NYÚL te egy igazi bunkó vagy a 8 általános sem tehetted le, de az intellinegciateszted is a 60-at ha veri. Legyen neked barátod a Laukó, aki a birkáit számolgatta volna, amig jól meg nem csapdosták a tetrekészek, hogy hol számolgasson. Ti ketten jól össze is illetek.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.