BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Csizmadia Gábor r.dandártábornok                                                    

rendőrségi főtanácsos                                                                      Tárgy: Válasz   

Győr-Moson-Sopron-Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője

 

Tisztelt Főkapitány  Úr!

 

Köszönettel, értesítem, hogy a 08000-613/1/2015.ált számú iratát kézhez vettem.

Engedje meg, hogy érdemi a fentiekben említett anyag tartalmával kapcsolatban néhány, az Ön által is aláírásával jegyzett dokumentumhoz pár, aktualizálás céljából történő gondolatot fűzzek.

Mindezek fényében, kérem tiszteljen meg szignált dokumentumának felülvizsgálatát követő válaszával. Kérésem, alapvetően az egymás tiszteletén és megbecsülésén nyugvó együttműködés megerősítését szolgálja.

Amennyiben, válaszlevelében hivatkozott 27639/ 2008. ált. számú Együttműködési Megállapodás tartalmi elemeire hivatkozik és azt etalonként idézi, kérném ellenőrizni szíveskedjen ezen megállapodásban  szereplő szakszervezeti jogosultságokat és azok munkáltatói részről történő maradéktalan betartását, mint vállalt kötelezettségeket.

 

Emlékezetem szerint a hivatkozott Együttműködési Megállapodás érvényességének idején a szakszervezeteknek járandóságként , szabályozott keretek között lehetősége volt (van) a fel nem használt munkaidő kedvezmény pénzbeli megváltására.

Továbbá, az Ön által hivatkozott Együttműködési Megállapodás alapján visszamenőleg, a pénzügyi elszámolások jogszabályait figyelembe véve kérjük elszámoltatni és számlánkra átutaltatni a járandóságként szereplő összeget.

 

 

Mindezen túl, kérem, az általam képviselt, valamint a társ szakszervezeteknek is járó,  a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény ( időbeli hatályának megfelelő ) és az Együttműködési megállapodásban foglaltak szerinti, telefon, iroda szerek beszerzéséről gondoskodni és az irodahelyiség használatát biztosítani.

Egyben, pusztán jó szándékom jeléül értesítem, hogy a hivatkozott Megállapodás aláírói közül a nemcsak a  Rendészeti Védegylet kötötte meg hanem az FRSZ és BRDSZ is. Rendészeti Védegylet  érdekvédelmi tevékenységet taglétszám híján, már nem lát el a Győr-Moson -Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állományának vonatkozásában és Országosasan is megszűnt .

Főkapitány  úr!

Kézhez vett iratának tartalma miatt, komoly és elgondolkodtató dilemma elé kerültem a tekintetben, melyik    Együttműködési megállapodás szerint fogunk dolgozni az Ön által 08000-613/1/2015.ált levélben leírt 27639/2008.ált számú vagy a 2014.04.10-én aláírt szerint, amit pontosasan idéznék.

Nyilatkozat az ORFK és a Rendőrségen működő szakszervezetek közötti együttműködési megállapodáshoz való csatlakozásról

Győr,2014.április.10. Aláírok: munkáltató részéről: Csizmadia Gábor r.dandártábornok, szakszervezetek részéről: Károlyi Gyöngyi BRDSZ 43.Alapszervezet, Kovács Lászlóné FRSZ Megyei választmány elnöke, Kiss Sándor RKDSZ Győri Tagszervezet elnöke.

A helyzet tisztázása érdekében, pusztán segítségképpen, csatolom a 2014.04.10-i Nyilatkozatot, a 212/2012.Emü számú Együttműködési Megállapodást és 27639/2008.ált számú Együttműködési Megállapodást.

Kérem, amennyiben Ön is tisztázásra érdemes helyzetnek tekinti a két megállapodás együttes alkalmazásának lehetőségét – melyre hivatkozott iratából jóhiszeműen következtetni lehet – tájékoztasson álláspontjáról.

Tájékoztatom, hogy levelem megjelentetésre kerül az általam képviselt szakszervezet honlapján is.

Mosonmagyaróvár,2015-02-03.

Tisztelettel:

Kiss Sándor

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.