BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Facebookon kaptuk…..

 

.…………………… június 10., 12:29
Szépjónapot!
Érdeklődnékhogy lehet e valamit az az intézkedése ellen tenni a mentőszolgálat főigazgatója felé ogy az idei nyáron nem engedélyezi a kivonuló dolgozóknak a rövidnadrág viselését,pedig minden évben engedélyezték!És ebben az “új” nadrágban megfől az ember!
Rkdsz Szakszervezet június 10., 17:44
Köszönjük a jelzést, jövő hét kedden megkeressük az ügyben a főigazgatót. A kérdést a honlapunkon megjelentetjük, hogy kollégáink véleményt tudjanak mondani róla, a keddi megkeresésig..
A megkeresést és a kapott választ is közzétesszük.

14 hozzászólás ehhez - Mentő kollégáink kérése. Várjuk a véleményeket!

  1. roppant nyugdíjas mondta:

    Kedves Amy!

    Nem vagyok mentős, nincs mentős rokonom. Nem vitatom, hogy eltűnt édesanyád pénztárcájából a pénz. Csupán a szakmai ártalom miatt felmerül bennem a kérdés, hogy a pénztárca kizárólag a mentősöknél volt, netán más kórházi dolgozónak, idegennek is lehetett hozzáférése? Mert nagy valószínűséggel nem csak a mentősök kezében volt az a táska.

  2. BSanyi mondta:

    Tisztelt Fórumozók!Soha sehová nem írtam még hozzászólást,de most szómenésem lett,akit untat,attól elnézést kérek!Folytatni szeretném az előző gondolatmenetemet!45 éves vagyok!Az elmúlt 20 évben komoly gyanú fel sem merült a közvetlen kollégáimmal szemben,-de még a megyénkben sem hallottam róla-lopással kapcsolatban! Az egyik napilap 10000 ft-ot fizetne,ha lefényképezném Győzike csupasz seggét a hordágyon,vagy elmondanám,hogy melyik híres embert,politikust mivel szállítottuk kórházba(pláne,hogy honnan!!)Ezt sem tesszük meg!Vadidegen emberek lakásába megyünk be,hiszen Ők hívtak!Gazdagok,szegények,híresek,hírtelenek.A nyáron én segítettem kinyitni egy idős bácsi széfjét,mert-aszongya-én már nem látom jól a számokat!Vagy 10 évi fizetésem volt ott!100 szónak is 1 a vége!98000 ft a nettó fizetésem!Ennyit ér a becsületesség!Az felháborító,hogy Amy szüleitől ellopták a pénzét!(Tényleg az!De az meg szinte csoda,hogy ez nem tömeges jelenség!Márpedig nem lehet az,hiszen még mindig ránk bízzák a legféltettebb titkaikat és az értékeiket is a betegek!Szólhat ez az iromány a rendőr és tűzoltókollégákról is!Köszönöm a türelmeteket!

  3. BSanyi mondta:

    Kedves Amy!Biztos vagyok benne,hogy valóban eltűnt a pénz!Abban nem vagyok biztos,hogy a mentőben!20 éve dolgozom mentősként és időnként hallunk ehhez hasonló esetekről!A mentős sohasem tudja bebizonyítani,hogy nem lopott!Ha értékleltárt írunk a helyszínen,azt mondják csak egy részéről írtuk!Ha nem írunk,mert meg sem fordul a fejünkben,hogy meggyanúsítanak,vagy esetleg nem tudjuk,hogy a táskában van érték,akkor bárhol elvehetik és a kórházban utólag úgyis írnak egyet!Találtam már részegnél(pl.tegnap éjszaka)68000 ft-ot,amit leadtam a kh-ban értékleltárral,erre mivel hívott fel alig 30 perce a sürg.osztály főnővére?”Sanyi!A részeged keresi a bőrtáskáját!Mit tudsz róla??”Kedves Amy!Ne értsd félre!Nem egy részeggel akarom párhuzamba vonni a szüleidet,csak arra szeretném felhívni a figyelmedet,hogy az a pénz máshol is eltűnhetett!Szüleidnek jobbulást kívánok!

  4. Amy mondta:

    Egyébként meg hordjanak rövidnadrágot, ha akarnak, de egyes komoly sérüléseknél talán több szennyeződls juthat a bőrükre!

  5. Amy mondta:

    Kedves Mindenki,
    Én mindeddig becsületem és tiszteltem a mentősöket, és még a mai napig is a többségükkel így vagyok.
    Tegnap beteg édeasapám volt otthon anyukámmal, akihez mentőt kellett hívni. Édesanyám nem volt magánál, apukám lázas beteg és idős, sajnos károsodott az agya, ezért a gyorsan érkező új infokat nehezen érti meg. A mentős kollégák több mitn egy órát voltak kint, mire nagy nehezen elindultak, mert apukámtól minden féle papirt meg gyógyszert akartak elkérni, majd végül fogták apukám kezében lévő táskát, ami anyukámé és elvitték. apukámat a szivinfarktus kerülgette, majd mikor elindult a mentő eszmélt rá, hogy benne volt anuykám pénztárcája, amit természetesen üresen kaptam vissza a kórházba ahová bevitték. Nagyjából 8000 ft volt benne, és igazásg szerint mélységesen megdöbbentett a dolog, hogy átkutatták a táskáját és pénztárcáját. Végül csak némi aprót és a szerencse egy dollárosát kaptam vissza…. Köszönöm a tegnap dél körül a 8as mentőállomásról érkező kollégák kedvességét, hogy minden pénzt elvettek anyumtól. Nem képzelem, mert tudom, hogy az a pénz ott votl!

  6. Lowland mondta:

    Én nem értek a mentős munkához, de hogy miért nem mehet rekkenő hőségben a mentős kivonulni rövid nadrágban azt fel nem foghatom. De jó lesz majd ha a sérült helyet a mentősők egymást ápolják mert elszédülnek a melegben. Én nem értem miért ilyen probléma ez. A mentősők vezetése ezt miért nem látja? Rövidnadrágban nem olyan felelőségteljesen látja el feladatát, vagy nem fest jól ha véletlenül a média meginterjuvolja őket? Tud valaki erre válaszolni?

  7. Laci mondta:

    Megkaptuk a dicső körlevelet, hogy nem lehet rövidnadrágban lenni…………
    Holnapra 2011. 06.23.-ára hőségriadót rendeltek el. Na most akkor, ha nem lehet könnyíteni amúgy is szar ruhánkon, legalább védőitalt adnának. Viszont ha jól értelmezem, akkor csak kivonuláskor kell a hosszú nadrág, vonulások közt pedig lehet rövidnadrág is!!

  8. robi7777 mondta:

    Sajnos nekem van nadrágom, de ha nem lenne már rég rövidben dolgoznék, nehogy már megkövetelje valaki, hogy mit veszek fel.

  9. Várszegi Gábor mondta:

    Szerintem akinek nincs érvényes munkaruhája, az abban vonul amiben csak akar!?
    NEM?
    Mtk.162 par. (2)bekezdés!

  10. Savanyacukor mondta:

    Ha Viktort viszitek véletlenül a sürgősségire,akkor öltözzetek fel szépen! :D

  11. mentosjozsi mondta:

    Szebb jövőt!

    Ez tetszik:
    Szép jó napot mindenkinek ( kivéve fidesz )

  12. robi7777 mondta:

    Meg amugyis mindenkinek van érvényes kihordású idővel rendelkező ruhája.

  13. robi7777 mondta:

    Szerintem nincs szükség rövidnadrágra! Hisz minden autó klimás, ugyahogy a mentőállomások helységei is. :)

  14. Gémjakab mondta:

    Szép jó napot mindenkinek ( kivéve fidesz )

    Hát nem tudom hogy ármány viktor megengedi e a rövidnadrág viseletét, hátha összefüggést fog találnia a nadrágszár hossza illetve a munkában eltöltött évek hossza között.:-))) Vicet féretéve szerintem igen is a közérzet komfortjának növelése a munkabírás nöbvelésére is jótékony hatással van. Persze hogy lépjen a szakszervezet amennyiben lehetősége nyíloik rá mi meg majd a kirándulásra rövidnadrágba megyünk.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.