BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Új pályázatot írt ki a Belügyminisztérium, melynek célja, hogy az abban résztvevők új típusú közfoglalkoztatási programokat dolgozzanak ki.

A szaktárca az idén indítandó közfoglalkoztatási programokban újszerű elemek megvalósítását is tervezi, így a korábban megszokottakhoz képest új elgondolásokat és tevékenységeket is várnak a tenderezőktől – olvasható a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat honlapjára feltöltött tájékoztatóból.

A pályázati felhívás keretében olyan közfoglalkoztatási programjavaslatok nyújthatók be, amelyeknek célja az értékteremtés, társadalmilag hasznos tevékenységeket foglalnak magukban, folyamatos munkavégzést tesznek lehetővé és olyan foglalkoztatási területeket céloznak meg, amelyeket eddig a közfoglalkoztatási programok nem érintettek.

A tender során több győztest is hirdetnek, az első helyezett 8 millió forintot kap, a második 6 milliót, a harmadik 4 milliót, majd helyezésenként egymillióval csökken a hatodik helyezettig, amely 1 millió forintot nyerhet a programja megvalósítására.

A pályázatokat 2014. január 6. és 2014. február 3. közötti időszakban elektronikus úton a programotlet@bm.gov.hu e-mail címre kell benyújtani. Érvényesen beküldött programjavaslatnak számít a fentiekben meghatározott címre a zárónap 24:00 óráig elküldött, a pályázó egyértelmű azonosítására alkalmas, mellékelt pályázati adatlapot is tartalmazó elektronikus levél. A benyújtott pályázatokat 2014. február 14-ig a BM Közfoglalkoztatási Helyettes Államtitkársága által felállított szakmai bizottság bírálja el, majd a Belügyminiszter részére döntési javaslatot készít. A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a programotlet@bm.gov.hu e-mail címen.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.