BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Vannak olyanok, akiknek a más bánata öröm….

Természetesen van olyan, aki örömét is lelné abban, hogy tönkre vágnak 80.000 rendőr, katona, tűzoltó, bv-s, vámos és fegyveres családot. Az egyik ember haszna a másik kárán. Példaértékű.

Esetlegesen attól fél a Kamarai Elnök Úr, hogy a nyugdíjas fegyveresek elfoglalnak minden helyet az Ön kamarai tagságú, 260-280 forintos órabérű rabszolgasorba taszított munkatársai elől?

A jelenleg vagyonvédelemben dolgozó volt fegyveres kollégáink, is Önnek fizetnek! Ők is a családjukat tartják el belőle! Ne felejtse el,és ezért ne is tegyen rájuk gúnyos megjegyzéseket! Ön belőlük él, nem pedig 280 forintért éjjeliőr!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy mi “erejünk teljében lévő rendőrök” gyakorlatilag minden kamarai tagjával kitűnő kapcsolatot ápolunk, mi több egyre többnek látjuk el érdek és jogvédelmét is. Javasoljuk Ön is ezt tegye, ne pedig az ellentétet szítsa felelőtlen nyilatkozataival olyan emberek között, akik nap mint nap együtt dolgoznak.

RKDSZ

Nem mindenki jár rosszul a korkedvezményes nyugdíj eltörlésével

Kedvezően hat majd a civil szférára a Személy- és Vagyonvédelmi, Magánnyomozói Kamara várakozásai szerint a rendőrökre vonatkozó nyugdíjszabályok tervezett változtatása – erről a testület elnöke, Németh Ferenc beszélt a Népszabadságnak.

A lap felidézte: a kormánynak az a bejelentése, amely szerint a Széll Kálmán Terv keretében megszünteti a lehetőségét annak, hogy akár már a 40-es éveik elején is nyugdíjazhassák magukat a hivatásosok, hatalmas felháborodást váltott ki valamennyi fegyveres és rendvédelmi szervezetnél.

“Akinek havonta viszi a postás a nyugdíját, ami sok esetben valamivel több is talán, mint az utolsó fizetése volt, nyomott áron is kész elvállalni egy munkát, s ezzel rontja azoknak a piaci pozícióit, akiknek a vagyonőri munkájukból kellene megélniük és eltartani a családjukat” - mondta Németh Ferenc. Az elnök nem tart attól, hogy utánpótlás nélkül maradna a magánszféra, ha a rendőrök esetleg nem tudnak majd erejük teljében nyugdíjba menni. Nem egy megyében ugyanis a munkahelyi központok automatikusan vagyonőri tanfolyamra küldik az összes 18 és 49 év közötti munka nélküli férfit – írta a lap.

Népszabadság

http://www.hrportal.hu/c/nem-mindenki-jar-rosszul-a-korkedvezmenyes-nyugdij-eltorlesevel-20110408.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

4 hozzászólás ehhez - Mivel a civil szférát nem sikerült, most a vagyonvédelemben dolgozókat ugrasztják nekünk!

  1. missziós nyugger mondta:

    Arról senki nem beszél, hogy kik ama bizonyos szakmai kamara alá tartozó cégek tulajdonosai!!!És kinek érdeke a fizetések leszorítása.

  2. Giber László mondta:

    Ennyit a szakmai kamaráról és vezető tisztségviselőjéről. Nem a nyugdíjas rendőrök nyomják le az árat. Talán el kellett volna olvasnia az Őrmester Kft. vezető tisztségviselőjének a nyilatkozatát melyben elmondja, hogy a cégek vágják egymás alatt a fát. Alvállalkozók alvállalkozóinak beiktatásával. Így próbálnak meg egymástól piacot szerezni.
    Arról nem beszélve, hogy magára valamit is adó nyugdíjas rendőr akár tiszt akár tiszthelyettes pont a nyugdíja miatt nem vállalja be sz..-ért h…ért a munkát.
    Sokkal inkább a létbizonytalanságban szenvedő a piac más szegmenseiből kiszorultak azok akik olcsóbban is dolgoznak.

    Meg kellene nézni hová hígult a vagyonőri állomány.

    Felhívnám a kamara vezetőjének a figyelmét a cégek között dúló piaci háborúra melynek egyik figyelemre méltó példája a Zala megyei RFK őrzésére vonatkozó tender körül kialakult visszásságok. Arról nem is beszélve, hogy bizonyos nagy cégek milyen ár kartellel osztják meg egymás között a piacot.

    A kamara érdekvédelem helyett csak kasszíroz de nem nyújt semmit.

  3. Dr.Novák József mondta:

    Németh úr feldughatja magának az újonnan kiképzett, semmit sem érő munkaerőt.Ja, őket lehet szivatni, a nyugdíjjal is rendelkező volt rendőrt nehezebb.Netán ismeri a jogait és nem lehet fenyegetni.A világon mindenhol szivesebben alkalmaznak jogszabályokat jól ismerő volt rendőröket, mint a semmihez sem értő kezdőket.

  4. töfi mondta:

    Engem nem,pajtás.Össze ugrasztani csak azt lehet,aki hajlamos ugrani:):)

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.